Gas en licht vergelijken Velden Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het verstookte gas zie je terug in jouw energierekening. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Velden vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + geschatte verbruik in. Door middel van onze tool kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Velden [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest cruciale aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de provincie Venlo (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Velden kan gelukkig wel bij één aanbieder. Door gebruik te maken van de energievergelijker bekijk je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek voordelig tarief Oxxio).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, groen, zon, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Velden.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Vattenfall, NLE, Essent, Greenchoice, Pure Energie of Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio? In de volgende lijst vind jij actuele veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren nogal per huishouden. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €105 tot €220. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Velden vegelijken. In de tabel vind je geschatte kosten voor verschillende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Velden. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel ontdek je het verwachte energieverbruik in de regio Venlo.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €121,75 €130,75 €142,5
Tussenwoning €106,5 €139 €152,5 €165
Hoekwoning €132 €150,5 €167 €176,25
2 onder 1 kap €145,25 €168,5 €184,5 €193,75
Bungalow €176,5 €199,25 €213,25 €222,5
Doorsnee €121,75 €144,75 €159 €171,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Cogas). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Gebruikelijk zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Velden? Of je nu klant bent bij DELTA en/of Oxxio: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna detecteer je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Zorg er voor dat je vriezer goed dicht gaat.” Of koop een HR-ketel van Atag, Intergas, Remeha, AWB of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat regel je probleemloos op basis van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Heden ten dage zijn er interessante duurzame installaties die veel minder stroom gebruiken. Zoals biomassaketel, warmtepomp, warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Op dit moment vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Moerstraten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan moeiteloos de goedkoopste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij achterhaald à la minute de goedkoopste leverancier (werkzaam in Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten met bijv. groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende reviews

Een groeiend aantal consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en transparantie wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar de gemiddelde cijfers en recentelijke comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Velden.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer om die reden de einddatum van je contract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Velden gaat vlug online. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn doorgaans voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen flink oplopen in het geval je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan je aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Fijnaart afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemers willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Velden is ook mogelijk door te kiezen voor “groene” oplossingen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Velden vergelijken Vandaag nog een gas & elektra abonnement aanvragen + afsluiten