Gas en licht vergelijken Moerstraten Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gas kom je weer tegen in jouw energienota. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Moerstraten vergelijken? Geef je woongegevens + verbruik in. D.m.v. deze website kan je als consument ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal jij binnen no-time de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Moerstraten [Update maart 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest belangrijke voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de provincie Roosendaal (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Moerstraten kan gemakkelijk bij één leverancier. Via deze website vind je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek energie van Fenor).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, co2 gecompenseerd, groen, grijs, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Check de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Moerstraten.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit is toereikend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ken jij Greenchoice, Eneco, Pure Energie, Vattenfall, NLE of Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Oxxio? In de opsomming bekijk jij diverse veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren aanmerkelijk per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €90 tot €230. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze vergelijker / tools. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Moerstraten vegelijken. Hieronder tref jij de nominale tarieven voor populaire soorten woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Moerstraten. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Roosendaal.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €123,25 €131,25 €143
Tussenwoning €107,5 €139,75 €153 €163
Hoekwoning €130,25 €150,75 €168,75 €177,5
2 onder 1 kap €144,75 €167,25 €182,5 €193,5
Vrijstaand €177,25 €197,75 €215,25 €221,75
Doorsnee €121,25 €147,5 €159 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Cogas). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren verholpen. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Moerstraten? Dit is niet afhankelijk van E.ON of Pure Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder zie je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. O.a. “niet alle radiatoren open zetten ” en “Geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, AWB, Intergas, Atag of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij zoekt dat zonder problemen middels onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Op het ogenblik is er keuzen uit veel milieuvriendelijke energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere infraroodpanelen, zonnepanelen, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier is het beste? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Ell vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval moeiteloos de betaalbaarste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij detecteert simpelweg de goedkoopste aanbieder (actief in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies hiervoor de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten met bronnen als groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Uitstekende recensies

Een groeiend aantal woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Hiervoor kijk je naar de totale beoordeling en recentelijke meningen van klanten voor energiebedrijven Moerstraten.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Bestudeer daarom de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Moerstraten gaat moeiteloos via de pc. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn vaak lager dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan hoger worden wanneer je een boel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een deel van eigen privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Wijdewormer afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Moerstraten kan natuurlijk door te investeren in “groene” systemen zoals o.a. pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Moerstraten vergelijken Zonder moeite een licht en gas contract afsluiten & aanvragen