Gas en licht vergelijken America Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gasverbruik beïnvloedt jouw energierekening. Hierom is het geen gek idee om te vergelijken welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. À la minute gas en licht leveranciers in America vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in. D.m.v. deze website kun je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop ontdek je snel de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in America [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest elementaire voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van een totaal abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Horst aan de Maas (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in America doe je wel bij één leverancier. Via deze website achterhaal jij de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de stappen hieronder (of check gas licht Vrijopnaam).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, wind, zon, grijs, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bereken de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in America.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor NLE, Eneco, Essent, Greenchoice, Vattenfall of Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio? Hieronder detecteer je een aantal veel bestelde energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen nogal per woning. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €90 tot €235. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen America vegelijken. Hieronder bekijk je aannemelijke gas-licht kosten voor diverse type huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in America. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Horst aan de Maas.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €123,5 €133,5 €141,75
Tussenwoning €106,5 €141,5 €152,5 €162,75
Hoekwoning €129,5 €152,5 €167,5 €178
2 onder 1 kap €147 €170 €181,5 €193,5
Villa €179,25 €200,5 €212,25 €223,75
Modaal €123 €146,75 €159,75 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Gewoonlijk zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel verholpen. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in America? Dit is niet afhankelijk van De Vastelastenbond en HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina bekijk je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “de verwarming omlaag doen ” en “Je verwarming op tijd op de nachtstand zetten.” Of neem een HR-ketel van AWB, Atag, Intergas, Nefit of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Neem kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je onmiddellijk d.m.v. onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Tegenwoordig zijn er veel groene installaties die goedkoper in gebruik zijn. Zoals infraroodpanelen, warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In Holland zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welk bedrijf is het beste? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Rohel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval direct de scherpste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je spot onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Limburg) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Uitstekende ratings

Een groeiend aantal huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en transparantie is wenselijk. Hiervoor raadpleeg je het cijfer en betrouwbare recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven America.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer als eerste de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra info inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in America gaat eenvoudig via internet. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn altijd voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan sterk oplopen op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik kun jij dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Kelpen-Oler afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in America is ook mogelijk door te beleggen in groene installaties zoals bijvoorbeeld zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten America vergelijken Probleemloos een gas & stroom abonnement afsluiten + aanvragen