Gas en licht vergelijken Alteveer Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het gas dat je verstookt heeft veel invloed op je energierekening. Om die reden is het verstandig om te analyseren welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Alteveer vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en geschatte verbruik in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kun je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Alteveer [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de belangrijkste aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf uit de omgeving De Wolden (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Alteveer doen de meesten bij één maatschappij. Door gebruik te maken van onze tool tref je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over gas licht Pure Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen uit NL, groen uit EU, wind, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Alteveer.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom is zat bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE, Eneco of Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, ENGIE? Onderstaand zie je de veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren wel per huishouden. De maandelijkse energienota schommelt tussen €90 – €180. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Alteveer vegelijken. Hierna ontdek je de modale energiekosten voor populaire soorten woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Alteveer. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio De Wolden.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €123,25 €133,25 €142,5
Tussenwoning €109,5 €138,5 €152,75 €162,5
Hoekwoning €130 €150,25 €167,5 €178
2 onder 1 kap €145 €168,25 €183,25 €193,75
Landhuis €179 €200,25 €213,25 €223
Gemiddeld €122,25 €146 €158,75 €169,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Enexis). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Meestal zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren opgelost. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Alteveer? Dit is niet afhankelijk van Eneco en Powerpeers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze website achterhaal jij tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.” Of koop een HR-ketel van AWB, Atag, Nefit, Intergas of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Jij zoekt dat vlug door het toepassen van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is gewoon duur. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van meerdere milieuvriendelijke systemen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere warmtenet, biomassaketel, zonnepanelen, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Holland zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welk bedrijf past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Roderwolde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval vlug de betaalbaarste leverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten met bronnen als zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende reviews

Een groeiend aantal mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en heldere communicatie wil iedereen. Om hier achter te komen kan je kijken naar het eindcijfer en betrouwbare comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Alteveer.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer hierom de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Alteveer werkt eenvoudig via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn regelmatig voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan groter worden wanneer je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van je privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Katwijk afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Alteveer is ook mogelijk door geld te steken in groene oplossingen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Alteveer vergelijken Makkelijk & snel een gas & licht abonnement afsluiten + aanvragen