Gas en licht vergelijken Abbekerk Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op de energienota. Daarom is het goed om te checken welke energieleverancier het goedkoopste is. Meteen gas en licht leveranciers in Abbekerk vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verbruiksgegevens in. D.m.v. de energievergelijker kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Abbekerk [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest belangrijke aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van één compleet abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de provincie Medemblik (bijv. Oasen). Gas en licht afsluiten in Abbekerk kan gemakkelijk bij één leverancier. Via de vergelijker vind jij de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek stroom en gas van Enexis).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Holland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen uit EU, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Klik op de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Abbekerk.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket is afdoende bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kies jij voor Eneco, Pure Energie, NLE, Vattenfall, Essent of ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Budget Energie? In de volgende lijst zie je diverse scherpe energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren aanmerkelijk per gezin. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €115 tot €155. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Abbekerk vegelijken. Via de volgende tabel tref je de nominale prijzen voor enkele soorten huizen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Abbekerk. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Medemblik.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €123 €131,75 €141,5
Tussenwoning €108 €141,5 €154,5 €164,75
Hoekwoning €129,5 €149,75 €167,25 €176,75
2 onder 1 kap €147,25 €167,75 €183,5 €192,5
Bungalow €177,25 €199,25 €213,75 €222
Doorsnee €123,25 €147,25 €160,5 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Normaliter is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken beëindigd. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Abbekerk? Dit is niet afhankelijk van Budget Energie en HVC: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze website vind jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “korter douchen ” en “Het beeldscherm uitzetten als je iets download.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Intergas, Atag, Remeha of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij probleemloos door gebruik te maken van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is gewoon duur. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van aantrekkelijke verantwoorde installaties die goedkoop verwarmen. Zoals zonnepanelen, biomassaketel, zonneboiler, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke leverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Zoek ook naar energiepakket Reutum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan vandaag nog de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij detecteert snel de goedkoopste aanbieder (actief in Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan uiteraard de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bijv. groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Uitstekende waardering

Veel huizenbezitters willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar het eindcijfer en de laatste recensies van afnemers voor energiebedrijven Abbekerk.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk eerst jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Abbekerk gaat vlug online. Daarvoor zijn B2B contracten. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn regelmatig gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan groter worden zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van het privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Jellum afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Abbekerk? Dat kan door te kiezen voor duurzame energiebronnen als biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Abbekerk vergelijken Vandaag nog een stroom en gas abonnement afsluiten & aanvragen