Gas en licht vergelijken Reutum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energienota. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te checken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Nu gas en licht leveranciers in Reutum vergelijken? Voer je adres + geschatte verbruik in. Aan de hand van de energievergelijker kan jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Reutum [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels één compleet abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de provincie Tubbergen (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Reutum kan gemakkelijk bij één maatschappij. Middels onze tool bekijk je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check groene stroom Vattenfall).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Overijssel).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, grijs, zon, groen, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Reutum.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is passend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Vattenfall, Eneco, NLE, Essent, Pure Energie of Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers? In de kolommen hierna tref je een aantal populaire energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota varieert tussen €115 tot €205. Vlug de gas licht kosten berekenen? Dit kan via de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Reutum vegelijken. In de tabel vind je geschatte kosten voor veel voorkomende klasse woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Reutum. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand bekijk je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Tubbergen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €120,5 €131,5 €143,5
Tussenwoning €109,25 €140 €153,25 €162,25
Hoekwoning €132,5 €149,5 €168,75 €178,25
2 onder 1 kap €147 €167,5 €184,5 €194,5
Landhuis €179,25 €198,25 €215,5 €222,75
Doorsnee €123,5 €147,5 €160,75 €170,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Enexis). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Normaal zijn stroomproblemen in no-time opgelost. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Reutum? Of je nu klant bent bij Eneco en Pure Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna achterhaal jij tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Zoals “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Nooit het licht onnodig aan laten staan.” Of neem een HR-ketel van Nefit, AWB, Remeha, Atag of Intergas.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je à la minute door gebruik van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig kan je profiteren van interessante duurzame oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan biomassaketel, warmtenet, zonneboiler, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf moet ik kiezen? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Zoeken jullie uitstekende service, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Hoogeveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan eenvoudig de betaalbaarste aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je detecteert gemakkelijk de goedkoopste maatschappij (die levert in Overijssel) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar gas licht contracten met 0zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende klantervaring

Een groeiend aantal contractanten willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Daarvoor lees je de gemiddelde cijfers en actuele reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Reutum.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk hierom de einddatum van je contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Reutum gaat nu online. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms lager dan het tarief voor de normale consument. De korting kan groter worden als je veel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Beverwijk afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Reutum? Doe dit door te beleggen in milieuvriendelijke energiebronnen zoals o.a. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Zo draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Reutum vergelijken Eenvoudig een stroom en gas abonnement aanvragen & afsluiten