Gas en licht vergelijken Jellum Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in de energienota. Om die reden is het verstandig om te controleren welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Meteen gas en licht leveranciers in Jellum vergelijken? Geef je woongegevens & geschatte verbruik in. Dankzij deze website kan je als consument vlug de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Jellum [Update december 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest essentiële voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet middels één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Littenseradiel (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Jellum doen de meesten bij één maatschappij. Middels onze tool detecteer je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk Liander tarieven december 2023).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, groen uit NL, groen, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor december 2023.
  6. Calculeer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Jellum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is zat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten december 2023

Ben je al bekend met Greenchoice, NLE, Pure Energie, Essent, Eneco of Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Qurrent? In de opsomming achterhaal je diverse veel bestelde energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €105 – €195. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van de vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Jellum vegelijken. Hierna zie je de gemiddelde gas-licht kosten voor enkele klasse woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Jellum. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna bekijk je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €121,25 €131,75 €140,75
Tussenwoning €107,25 €140 €153 €163,25
Hoekwoning €131,75 €152,5 €169,5 €179,25
2 onder 1 kap €145 €168,25 €184,5 €192,25
Landhuis €177,75 €200,25 €214,75 €221,25
Doorsnee €122,25 €145,25 €161,25 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. Vaak zijn stroomproblemen binnen een paar minuten weggewerkt. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Jellum? Of je nu stroom afneemt bij Energieflex en/of Vrijopnaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder bekijk jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “apparaten uitschakelen ” en “Zoveel mogelijk apparaten uit het stopcontact halen als je op vakantie gaat.” Of koop een HR-ketel van AWB, Intergas, Atag, Vaillant of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit moeiteloos op basis van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Op het ogenblik bestaan er velerlei verantwoorde energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou infraroodpanelen, zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Holland kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Beverwijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval moeiteloos de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij spot vandaag nog de goedkoopste maatschappij (werkzaam in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Of wil jij gas + stroom pakketten met onder andere groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende klantervaring

Een groeiend aantal consumenten hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en transparantie zijn belangrijk. Daarvoor check je het eindcijfer en recente meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Jellum.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer om die reden de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Jellum gaat à la minute online. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn vaak scherper dan de particuliere tarieven. De compensatie kan hoger worden wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een deel van het privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Sterksel afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer zakelijke klanten zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Jellum? Doe dit door te gaan voor duurzame energiebronnen als biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Jellum vergelijken Probleemloos een stroom en gas abonnement afsluiten + aanvragen