Gas en licht vergelijken Sterksel Vergelijk alle leveranciers en bespaar €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gasverbruik heeft veel invloed op de energienota. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Nu gas en licht leveranciers in Sterksel vergelijken? Geef je woongegevens + geschatte verbruik in. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl kan jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk jij eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sterksel [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de belangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Heeze-Leende (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Sterksel doen de meesten bij één aanbieder. D.m.v. deze website vind jij de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met de stappen hieronder (of check stroom van Qurrent).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, wind, grijs, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Sterksel.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Essent, NLE of Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers? In de opsomming vind je de huidige veel afgesloten gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning consumeert gas en elektriciteit. De kosten schommelen flink per huis. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €105 tot €150. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Sterksel vegelijken. In de tabel zie je de modale gas-licht kosten voor diverse klasse woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Sterksel. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel vind je het geschatte energieverbruik in de regio Heeze-Leende.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,75 €120,25 €132,25 €142,75
Tussenwoning €109,5 €140 €152,75 €164,25
Hoekwoning €130 €150,75 €167,5 €177,25
2 onder 1 kap €147,5 €170,25 €183 €193,25
Vrijstaand €176,25 €198,75 €214,5 €224
Standaard €121,25 €146,25 €161,25 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Endinet Groep). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk is een stroomprobleem heel erg snel opgelost. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Sterksel? Dit is niet afhankelijk van Huismerk Energie en/of Vattenfall: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina detecteer je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “led-lampen gebruiken ” en “Probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, AWB, Atag, Remeha of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je snel via onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van velerlei duurzame energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou infraroodpanelen, zonnepanelen, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In ons land zijn er een hoop verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welk bedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Lieren vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval onmiddellijk de betaalbaarste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij treft ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar pakketten van gas en stroom op basis van bronnen zoals windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Opvallend veel woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en betrouwbare informatie is wenselijk. Daarvoor raadpleeg je het cijfer en actuele meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Sterksel.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Controleer hierom de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sterksel gaat binnen no-time via de pc. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten vind je uiteengezet met en zonder BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn een stuk goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan toenemen wanneer je meer gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Domburg afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel ondernemers gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Sterksel gebeurt ook door te investeren in “groene” energiebronnen zoals bijv. biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op deze manier draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Sterksel vergelijken Nu een elektra en gas contract aanvragen + afsluiten