Gas en licht vergelijken Zurich Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas drukt zwaar op jouw energierekening. Hierom is het geen gek idee om te analyseren welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. À la minute gas en licht leveranciers in Zurich vergelijken? Vul jouw locatie en ook energieverbruik in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kan jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop detecteer je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zurich [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest essentiële voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Súdwest-Fryslân (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Zurich doen de meesten bij één partij. Met behulp van de energievergelijker zie je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek beoordeling Liander).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, grijs, wind, groen uit NL, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Klik op het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Zurich.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit is passend bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Essent, Vattenfall, Pure Energie, Eneco of Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, ENGIE? In de opsomming achterhaal je actuele populaire gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren nogal per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €105 – €195. Moeiteloos jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Zurich vegelijken. Via de volgende tabel zie je de nominale prijzen voor verschillende woningtypes en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Zurich. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder tref jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €121,5 €131,75 €142,5
Tussenwoning €108 €141,5 €154 €163,75
Hoekwoning €131,5 €152,25 €168,75 €178,25
2 onder 1 kap €147,5 €168,5 €182 €193
Bungalow €178,75 €200 €213,25 €223,5
Standaard €122,75 €145 €160 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Doorgaans is zo’n storing in no-time gefixt. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Zurich? Dit is nooit exclusief te wijten aan Budget Energie of UnitedConsumers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna tref je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “kouder douchen ” en “Een perlator (schuimstraalmondstuk) gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Nefit, AWB, Intergas, Remeha of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je meteen op basis van onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Tegenwoordig bestaan er veel verantwoorde oplossingen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Nederland vind je veel aanbieders van gas en elektra. Welke leverancier is het beste? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Poortvliet vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij treft binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Friesland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies daarvoor de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten op basis van bijv. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Goede reviews

Enkele Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Daarvoor kijk je naar het cijfer en nieuwe reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Zurich.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk hierom de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra details aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zurich werkt simpelweg via de pc. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan flink oplopen als je een hele hoop gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van je privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Houwerzijl afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Zurich gebeurt ook door te investeren in milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Zurich vergelijken Eenvoudig een gas & stroom contract aanvragen en afsluiten