Gas en licht vergelijken Houwerzijl Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €255


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het gas dat je verstookt heeft veel invloed op de energienota. Hierdoor is het geen gek idee om te checken welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Houwerzijl vergelijken? Voer je adres en verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van onze tool kun je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind jij direct de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Houwerzijl [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van een totaal abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving De Marne (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Houwerzijl kan gelukkig wel bij één partij. Geholpen door deze website detecteer je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over Vrijopnaam prijzen).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, co2 gecompenseerd, wind, groen, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Houwerzijl.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is genoeg bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Wil jij graag bij Eneco, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall of ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hieronder bekijk jij de huidige populaire energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren wel per woning. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €95 – €220. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dit kan met de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Houwerzijl vegelijken. In de tabel tref je mogelijke tarieven voor enkele soorten huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Houwerzijl. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder bekijk jij het geschatte energieverbruik in de regio De Marne.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €120,75 €130,25 €143,25
Tussenwoning €108,5 €139 €152,5 €164,5
Hoekwoning €130,5 €150,75 €169 €177,25
2 onder 1 kap €147 €167,75 €183,25 €193,5
Villa €178,75 €198,75 €212,25 €224,25
Doorsnee €122,25 €145,75 €158,5 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel opgelost. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Houwerzijl? Of je nu stroom afneemt bij Allure Energie of HVC: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hieronder tref je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Vaillant, AWB, Atag of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Kies voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij eenvoudig op basis van onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van diverse groene oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. zonnepanelen, warmtenet, infraroodpanelen, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder moet ik kiezen? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Beinsdorp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval meteen de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je doorzoekt binnen no-time de goedkoopste maatschappij (actief in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Of willen jullie gas en elektra abonnementen op basis van bijvoorbeeld windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Hoogste beoordeling

Sommige woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Daarvoor check je het klantcijfer en actuele recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Houwerzijl.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk altijd de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra advies inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Houwerzijl kan vlug in een online omgeving. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn regelmatig goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De bonus kan groter worden als je een heleboel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van eigen privégebruik kan men aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Sondel afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Houwerzijl? Doe dit door te investeren in verantwoorde energiebronnen als biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Houwerzijl vergelijken Moeiteloos een stroom & gas contract afsluiten en aanvragen