Gas en licht vergelijken Zuidbroek Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gasverbruik beïnvloedt de energiekosten. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Zuidbroek vergelijken? Geef je woongegevens en verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van onze tool kan je als consument onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zuidbroek [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest belangrijke aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet door middel van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier uit de omgeving Menterwolde (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Zuidbroek kan gelukkig wel bij één bedrijf. Aan de hand van deze website detecteer je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over beoordeling Fenor).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Groningen).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (grijs, wind, zon, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Check de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Zuidbroek.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is genoeg bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Essent, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Eneco of Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie? In de kolommen hierna achterhaal jij de huidige kwalitatieve energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren flink per huishouden. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €120 – €180. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Zuidbroek vegelijken. In het schema hieronder vind jij de modale gas-licht kosten voor populaire klasse woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Zuidbroek. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder vind je het geschatte energieverbruik in de regio Menterwolde.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €121,75 €130,5 €142,5
Tussenwoning €109 €141 €154,5 €164,5
Hoekwoning €131,5 €151,5 €166,25 €178
2 onder 1 kap €145,5 €170 €182,75 €191,5
Vrijstaand €178,75 €199,25 €214,25 €221,75
Gemiddeld €122,75 €145,75 €160 €171

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Normaal zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken verholpen. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Zuidbroek? Of je nu klant bent bij Engie en Vrijopnaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten reduceren is te doen op diverse manieren. Op deze pagina ontdek je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “meer truien en dekens gebruiken ” en “Geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Vaillant, Remeha, Atag of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit vlug aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is gewoon duur. Vandaag de dag zijn er verschillende “groene” energiebronnen die goedkoop verwarmen. O.a. pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie een goede klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Peperga vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Kies dan zonder problemen de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij vindt nu de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan het filter “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten met 0groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Goede recensies

Enkele woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Hiervoor lees je het klantcijfer en recentelijke comments van afnemers voor energiebedrijven Zuidbroek.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer altijd de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer details omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zuidbroek kan snel door het internet. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn een stuk gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan flink oplopen als je een boel gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van eigen privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Hoogeveen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Zuidbroek? Dat kan door een belang te nemen in duurzame energiebronnen zoals zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Zuidbroek vergelijken A la minute een elektra en gas abonnement afsluiten + aanvragen