Gas en licht vergelijken Yerseke Snel leveranciers vergelijken en bespaar €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energierekening. Om die reden is het slim om te vergelijken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. À la minute gas en licht leveranciers in Yerseke vergelijken? Vul jouw locatie & geschatte verbruik in. Met behulp van onze tool kan je nu de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind jij ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Yerseke [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van een totaal abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Reimerswaal (denk hierbij aan Vitens). Gas en licht afsluiten in Yerseke kan gemakkelijk bij één organisatie. Middels de vergelijker bekijk jij de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over review Budget Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zeeland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, groen uit EU, co2 gecompenseerd, zon, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Yerseke.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Essent, Greenchoice, NLE, Eneco, Pure Energie of Oxxio, Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie? Hieronder vind je de veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten variëren wel per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €90 en €180. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van de contract vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Yerseke vegelijken. Via de volgende tabel ontdek je de modale kosten voor veel voorkomende soorten huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Yerseke. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder vind je het geschatte energieverbruik in de regio Reimerswaal.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €123,25 €131,25 €143,5
Tussenwoning €106,25 €139,5 €155,25 €164,75
Hoekwoning €132 €151,75 €167,5 €178
2 onder 1 kap €147,25 €167,5 €182,75 €191,5
Villa €177,5 €199,5 €212,25 €223
Modaal €123,5 €146,75 €160,25 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (als. Liander). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring in no-time verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Yerseke? Of je nu klant bent bij Allure Energie of MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina zie je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “let op het energielabel ” en “Doe je wasmachine zo vol mogelijk.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Remeha, Atag, Intergas of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is interessant! Kies voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij meteen door middel van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Vandaag de dag bestaan er interessante duurzame energiebronnen die op lage kosten draaien. Neem nou warmtenet, infraroodpanelen, pelletkachel, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Nederland zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke leverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Oude Wetering vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval nu de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Zeeland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom op basis van onder andere groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende waardering

Opvallend veel huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Daarvoor kan je kijken naar het eindcijfer en recentelijke reviews van afnemers voor energiebedrijven Yerseke.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer altijd de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra details aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Yerseke werkt ogenblikkelijk door het internet. Je kunt kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kun je vinden in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn altijd lager dan die voor consumenten. Het voordeel kan flink oplopen op het moment dat je veel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Hiaure afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen maken de keuze voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Yerseke is ook mogelijk door te beleggen in milieuvriendelijke systemen zoals biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Yerseke vergelijken Simpel een stroom en gas contract aanvragen + afsluiten