Gas en licht vergelijken Oude Wetering Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas dat je verstookt heeft veel invloed op de energienota. Hierdoor is het goed om te analyseren welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Nu gas en licht leveranciers in Oude Wetering vergelijken? Vul jouw locatie & geschatte verbruik in. Geholpen door deze website kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oude Wetering [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest essentiële aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het waterbedrijf uit de omgeving Kaag en Braassem (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Oude Wetering doe je wel bij één leverancier. Met behulp van deze website bekijk je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over energieleverancier Enexis).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zuid-Holland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Oude Wetering.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Greenchoice, Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall of Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie? In de kolommen hierna zie je de huidige populaire gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen flink per huishouden. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €85 – €200. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oude Wetering vegelijken. In de tabel achterhaal je geschatte gas-licht kosten voor veel voorkomende klasse woningen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Oude Wetering. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Kaag en Braassem.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €120,25 €133,25 €141,75
Tussenwoning €108,5 €139,75 €155,5 €163
Hoekwoning €132,5 €151 €168,5 €178,75
2 onder 1 kap €147,5 €168,5 €184 €192
Landhuis €178,75 €199,75 €214,25 €223,25
Modaal €122 €144,25 €158,75 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (denk aan Cogas). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. Normaal zijn stroomproblemen heel erg snel weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Oude Wetering? Dit is nooit exclusief te wijten aan Budget Energie en Innova Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder achterhaal je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “gebruik alleen A++ producten ” en “Stel je vriezer niet te koud af.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, AWB, Intergas, Atag of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Deze vind je direct aan de hand van onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Heden ten dage kun jij gebruik maken van meerdere groene energiebronnen die goedkoop verwarmen. O.a. zonnepanelen, biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Heesselt vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval vlug de gunstigste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij detecteert nu de goedkoopste maatschappij (die levert in Zuid-Holland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten op basis van bronnen als zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste ratings

Steeds meer contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het eindcijfer en nieuwe recensies van klanten voor energiebedrijven Oude Wetering.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Check om die reden de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve details over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oude Wetering kan à la minute online. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn aanzienlijk scherper dan die voor consumenten. De korting kan flink oplopen als je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag men aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Arum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Oude Wetering is ook mogelijk door geld te steken in milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zo draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Oude Wetering vergelijken Snel een gas en licht contract afsluiten + aanvragen