Gas en licht vergelijken Wytgaard Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het verstookte gas beïnvloedt de energiekosten. Daarom is het geen gek idee om te analyseren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Wytgaard vergelijken? Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in. Met behulp van deze website kan je als consument direct de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk jij vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wytgaard [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de basis voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet in één verzamel contract. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf in de regio Leeuwarden (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Wytgaard is gewoon mogelijk bij één partij. Op basis van de gaslicht-vergelijker detecteer je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk review Allure Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Kies de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Wytgaard.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is gepast bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Eneco of Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie? Hierna ontdek je de huidige top gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen wel per huis. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €95 – €215. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Wytgaard vegelijken. Via de volgende tabel bekijk jij geschatte energiekosten voor verschillende type huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Wytgaard. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Leeuwarden.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €122 €133,5 €141,25
Tussenwoning €108 €140 €153 €164,5
Hoekwoning €132,25 €150,5 €168,25 €179,5
2 onder 1 kap €146,75 €170,25 €184 €193,25
Vrijstaand €179,5 €199,25 €215,5 €224,5
Standaard €121,75 €146,5 €160,5 €170,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Wytgaard? Het maakt niet uit of je zit bij DELTA of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder vind jij 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “nemen van ledverlichting ” en “Korter douchen.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Remeha, Intergas, AWB of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze bekijk jij nu middels onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Vandaag de dag kan je profiteren van allerlei verantwoorde producten die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Oude Niedorp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval simpelweg de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij spot vlug de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan zeker de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten met 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie.

Beste ratings

Sommige Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je het cijfer en betrouwbare reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Wytgaard.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer om die reden de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wytgaard is moeiteloos online. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn een stuk voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan toenemen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een deel van het privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Heythuysen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel bedrijven willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Wytgaard? Doe dit door te gaan voor “groene” energiebronnen als zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Wytgaard vergelijken Simpel een gas & licht contract afsluiten & aanvragen