Gas en licht vergelijken Oude Niedorp Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas beïnvloedt de energiekosten. Vandaar is het slim om te vergelijken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Nu gas en licht leveranciers in Oude Niedorp vergelijken? Voer je adres plus geschatte verbruik in. D.m.v. onze tool kan je als consument onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref je nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oude Niedorp [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest vitale aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van een totaal abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Hollands Kroon (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Oude Niedorp is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Dankzij de gaslicht-vergelijker ontdek je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over energieleverancier Vrijopnaam).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Holland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bereken het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Oude Niedorp.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Essent of Oxxio, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers? In de kolommen hierna tref je een aantal vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren aanmerkelijk per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €115 en €245. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van onze handige energievergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Oude Niedorp vegelijken. Hierna vind jij mogelijke kosten voor verschillende woningtypes en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Oude Niedorp. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel ontdek je het gemiddelde energieverbruik in de regio Hollands Kroon.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €121 €131,25 €143,25
Tussenwoning €107,25 €141,5 €152,5 €164,5
Hoekwoning €130 €149,5 €166,5 €178,5
2 onder 1 kap €147,5 €167,75 €183 €193,5
Landhuis €178 €198,75 €213,25 €224,5
Modaal €121,5 €146,5 €158,75 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Cogas). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Normaliter zijn elektriciteitsstoringen in no-time weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Oude Niedorp? Het maakt niet uit of je zit bij Fenor of Qwint: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder bekijk jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, AWB, Intergas, Remeha of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Ga voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij probleemloos door middel van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van diverse verantwoorde systemen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In ons land vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Heerlen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan snel de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij bekijkt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer daarvoor de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Hoogste klantervaring

Meer en meer consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om hier achter te komen raadpleeg je het klantcijfer en de laatste recensies van klanten voor energiebedrijven Oude Niedorp.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Controleer daarom het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oude Niedorp gaat simpelweg in een online omgeving. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn altijd betaalbaarder dan die voor consumenten. Het voordeel kan sterk oplopen op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van je privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Arnhem afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Oude Niedorp kan natuurlijk door een belang te nemen in groene producten zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Oude Niedorp vergelijken Vandaag nog een gas & stroom contract aanvragen + afsluiten