Gas en licht vergelijken Wormer Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op je energierekening. Om die reden is het slim om te checken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Direct gas en licht leveranciers in Wormer vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus geschatte verbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kun jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind jij probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wormer [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest essentiële voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. één compleet abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier in de provincie Wormerland (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Wormer doe je wel bij één organisatie. Via deze website vind je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over ervaringen Vrijopnaam).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Holland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, zon, grijs, groen uit EU, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Spot de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Wormer.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is zat in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Pure Energie, Essent, NLE, Greenchoice, Eneco of Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, ENGIE? In de volgende lijst vind jij diverse top stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren behoorlijk per woning. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €90 – €225. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Wormer vegelijken. In de tabel achterhaal je mogelijke gas-licht kosten voor verschillende woningtypes en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Wormer. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna vind je het geschatte energieverbruik in de regio Wormerland.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €123,5 €132,75 €143
Tussenwoning €106,75 €141,25 €155 €165
Hoekwoning €130 €149,25 €169,25 €177,75
2 onder 1 kap €146,25 €168,75 €181,5 €193
Bungalow €177 €200,25 €214,25 €223,5
Standaard €123 €146,75 €158,25 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Door de bank genomen zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken beëindigd. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Wormer? Of je nu stroom afneemt bij Essent of Innova Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder ontdek je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Draai geen warm programma als dit niet nodig is.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Intergas, AWB, Atag of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit à la minute door middel van onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage bestaan er verschillende verantwoorde energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Oud Ade vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval meteen de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij detecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Noord-Holland) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar pakketten van gas en stroom met bronnen zoals zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie.

Beste klantervaring

Sommige contractanten hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het cijfer en actuele comments van afnemers voor energiebedrijven Wormer.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer hierom jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wormer kan moeiteloos door het internet. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn doorgaans lager dan die voor consumenten. De korting kan sterk oplopen in het geval je veel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Hertme afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Wormer? Doe dit door te investeren in groene systemen zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Zodoende draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Wormer vergelijken Snel online een licht en gas contract aanvragen + afsluiten