Gas en licht vergelijken Hertme Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in de energienota. Hierdoor is het slim om te achterhalen welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Hertme vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & geschatte verbruik in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kun je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij nu de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hertme [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest essentiële voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet door middel van één compleet abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Borne (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Hertme kan gemakkelijk bij één partij. Dankzij de vergelijker bekijk je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk Vandebron abonnement).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Overijssel).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Check de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Hertme.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is gepast in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van NLE, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Essent of Oxxio, ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de opsomming tref jij een aantal scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren wel per gezin. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €110 tot €220. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dit kan middels onze gaslicht-vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Hertme vegelijken. Hierna achterhaal je de nominale kosten voor verschillende soorten huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Hertme. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Borne.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €122 €132,75 €140,75
Tussenwoning €108,25 €140 €154,75 €163,75
Hoekwoning €130,75 €151 €167,5 €176,25
2 onder 1 kap €146,5 €169,5 €183,75 €192,75
Landhuis €179,25 €198,75 €213,5 €221,25
Standaard €124 €145,75 €159,75 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring in no-time weggewerkt. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Hertme? Of je nu klant bent bij E.ON of MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina detecteer je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Onder andere “niet alle radiatoren open zetten ” en “Zorg dat je koelkast goed sluit.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Intergas, Vaillant, Atag of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je probleemloos op basis van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is een kostbaar proces. Heden ten dage zijn er aantrekkelijke milieuvriendelijke energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk stroombedrijf is het beste? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie uitstekende service, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Annen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan nu de scherpste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je treft vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Overijssel) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten met bronnen als CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie.

Hoogste klantervaring

Veel woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en heldere communicatie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en betrouwbare beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Hertme.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer altijd het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele details betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hertme is direct online. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn een stuk lager dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan flink oplopen als je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van je privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Schoondijke afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Hertme kan natuurlijk door te gaan voor groene energiebronnen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Hertme vergelijken A la minute een gas & licht contract aanvragen en afsluiten