Gas en licht vergelijken Annen Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas heeft veel invloed op je energierekening. Hierdoor is het verstandig om te achterhalen welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Annen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & energieverbruik in. Via de vergelijker kan jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref jij ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Annen [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest elementaire aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van een totaal abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier uit de omgeving Aa en Hunze (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Annen is gewoon mogelijk bij één maatschappij. D.m.v. de vergelijker achterhaal jij de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over abonnementen van Huismerk Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen, groen uit EU, groen uit NL, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Kies de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Annen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom volstaat in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kiezen jullie voor Eneco, Pure Energie, NLE, Vattenfall, Greenchoice of Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio? Hierna bekijk je onze meest gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen enorm per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €110 – €200. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Annen vegelijken. In het schema hieronder detecteer je aannemelijke energiekosten voor enkele soorten woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Annen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel bekijk je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €121 €131,25 €142,25
Tussenwoning €106,25 €138,25 €155,5 €165,25
Hoekwoning €129,75 €150,5 €166,75 €179,5
2 onder 1 kap €146 €168,75 €184,5 €193,25
Bungalow €176,75 €199 €215 €221,25
Gemiddeld €121,75 €147,25 €158,5 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (als. Liander). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Gewoonlijk is zo’n storing in no-time weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Annen? Of je nu stroom afneemt bij Budget Energie en Vandebron: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energienota omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder achterhaal jij aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “de oven efficiënt gebruiken ” en “Je vriezer af en toe ontdooien zodat er geen ijslaag ontstaat.” Of neem een HR-ketel van AWB, Vaillant, Intergas, Atag of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je regelt dat onmiddellijk met onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Vandaag de dag vind je allerlei groene oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou warmtepomp, warmtenet, infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Holland zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket s Gravenmoer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval meteen de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij bekijkt simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer hiervoor de “duurzame energie” optie. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas met bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste waardering

Enkele woningeigenaren willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en recente reviews van afnemers voor energiebedrijven Annen.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer als eerste de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Annen kan snel online. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De energiekosten kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn soms scherper dan die voor consumenten. De bonus kan flink oplopen zodra je meer gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik kun men dan opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Kloosterzande afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten hebben interesse in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Annen? Dat kan door geld te steken in duurzame oplossingen zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Annen vergelijken Direct een gas & elektra abonnement aanvragen en afsluiten