Gas en licht vergelijken Woensdrecht Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het verstookte gas zie je terug in de energienota. Daarom is het geen gek idee om te zien welke energieleverancier voor jou voordelig is. Snel gas en licht leveranciers in Woensdrecht vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruik in. Via de vergelijker kun jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Daarna ontdek je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Woensdrecht [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest belangrijke aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Woensdrecht (denk hierbij aan Waternet). Gas en licht afsluiten in Woensdrecht kan gelukkig wel bij één leverancier. Aan de hand van onze tool bekijk je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel de stappen hieronder (of check ervaringen Innova Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, grijs, groen uit EU, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Woensdrecht.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra regel je via Mijn Aansluiting. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Vattenfall, NLE, Essent, Eneco of Oxxio, Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers? Hierna achterhaal jij de veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren flink per huishouden. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €95 – €240. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Woensdrecht vegelijken. Onderstaand vind jij de modale energiekosten voor verschillende soorten huizen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Woensdrecht. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand achterhaal je het geschatte energieverbruik in de regio Woensdrecht.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €120,75 €133 €141,75
Tussenwoning €107,5 €138,5 €155 €162,5
Hoekwoning €130,5 €152 €166,5 €177,75
2 onder 1 kap €145,5 €167,5 €183,75 €192,25
Bungalow €176,75 €198,5 €213,25 €222,75
Modaal €121,75 €144,25 €160 €171,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk is een elektriciteitsprobleem in no-time weggewerkt. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Woensdrecht? Het maakt niet uit of je zit bij Fenor en Powerpeers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina achterhaal jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “let op het energielabel ” en “Zorg er voor dat je vriezer goed dicht gaat.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Intergas, Remeha, Atag of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je binnen no-time via onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage kun jij gebruik maken van interessante verantwoorde systemen die veel minder stroom gebruiken. O.a. zonnepanelen, infraroodpanelen, zonneboiler, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Nederland vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welk energiebedrijf is het beste? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Oranje vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan gemakkelijk de goedkoopste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij bekijkt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Noord-Brabant) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Of wil jij gas licht contracten met onder andere groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Beste recensies

Opvallend veel Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en transparantie is onmisbaar. Hiervoor kijk je naar het cijfer en recentelijke reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Woensdrecht.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Inspecteer altijd de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Woensdrecht kan vandaag nog door het internet. Je kunt kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn doorgaans betaalbaarder dan die voor consumenten. De korting kan sterk oplopen op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van eigen privégebruik kan je aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Hemrik afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel bedrijven zien heil in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Woensdrecht? Doe dit door te kiezen voor “groene” oplossingen als zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Hierdoor draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Woensdrecht vergelijken Makkelijk & snel een licht en gas abonnement afsluiten & aanvragen