Gas en licht vergelijken Oranje Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het verstookte gas zie je terug in jouw energienota. Hierom is het geen gek idee om te analyseren welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Snel gas en licht leveranciers in Oranje vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oranje [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest cruciale aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in één verzamel contract. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Midden-Drenthe (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Oranje doe je wel bij één organisatie. Middels gaslichtafsluiten.nl bekijk je de voordeligste. Hoe dat werkt? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk energieleverancier E.ON).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Oranje.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij MijnAansluiting. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is afdoende bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met NLE, Pure Energie, Eneco, Essent, Vattenfall of Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl? Hieronder zie je diverse scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren behoorlijk per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €120 en €170. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Oranje vegelijken. Via de volgende tabel tref jij de gemiddelde energiekosten voor populaire soorten woningen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Oranje. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €120,25 €132,25 €141,75
Tussenwoning €108,25 €141,5 €154,5 €163,25
Hoekwoning €132,5 €152,5 €167,5 €178,75
2 onder 1 kap €145 €169,5 €181,5 €193
Landhuis €179,25 €198,25 €214,75 €223,5
Doorsnee €122 €144,75 €160 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Doorgaans is een stroomprobleem binnen enkele uren gefixt. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Oranje? Het maakt niet uit of je zit bij Engie of Powerpeers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website tref je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Draai geen warm programma als dit niet nodig is.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Nefit, Intergas, Atag of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je gemakkelijk met onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is gewoon duur. Tegenwoordig zijn er interessante milieuvriendelijke installaties die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland heb je de keuze uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf moet ik kiezen? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie uitstekende service, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Hattemerbroek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan moeiteloos de scherpste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ontdekt onmiddellijk de goedkoopste maatschappij (die werken in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan zeker het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van 0zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Een groeiend aantal consumenten kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar het cijfer en recente meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Oranje.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Bekijk dus jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oranje gaat binnen no-time in een online omgeving. Men kan kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn altijd scherper dan de particuliere tarieven. De compensatie kan flink oplopen in het geval je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een deel van je privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Andel afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oranje gebeurt ook door te kiezen voor “groene” producten zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Oranje vergelijken A la minute een elektra en gas abonnement aanvragen & afsluiten