Gas en licht vergelijken Andel Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het verstookte gas drukt zwaar op jouw energienota. Vandaar is het geen gek idee om te bekijken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Andel vergelijken? Geef je woongegevens & verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van de vergelijker kan jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Andel [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de basis voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Woudrichem (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Andel is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Door middel van deze website detecteer je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek abonnementen van Anode Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, groen, grijs, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Andel.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is toereikend in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Greenchoice, Essent, Eneco, Pure Energie, Vattenfall of Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent? Onderstaand achterhaal jij de huidige meest gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen enorm per huishouden. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €110 en €215. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Andel vegelijken. In het schema hieronder zie je mogelijke energiekosten voor enkele soorten woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Andel. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel zie je het geschatte energieverbruik in de regio Woudrichem.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €122,25 €130,25 €142,5
Tussenwoning €107,75 €138,25 €154,5 €163,5
Hoekwoning €130 €150,75 €169 €177,75
2 onder 1 kap €144,5 €169 €183,5 €194,25
Villa €176,25 €199 €215 €222,25
Standaard €123,5 €144,75 €161 €170,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. In een doorsnee situatie zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken weggewerkt. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Andel? Of je nu stroom afneemt bij Eneco of Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand bekijk je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijv. “kouder douchen ” en “Zo min mogelijk een elektrische kachel gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Atag, Remeha, Vaillant of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit onmiddellijk aan de hand van onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van meerdere duurzame installaties die op lage kosten draaien. Onder andere biomassaketel, infraroodpanelen, zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Holland kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke maatschappij moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Rottevalle vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan simpelweg de meest voordelig leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij treft direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen met onder andere groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Goede reviews

Een deel van de huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het klantcijfer en recentelijke comments van andere consumenten voor energiebedrijven Andel.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bekijk dus de einddatum van je contract. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Andel gaat direct via de pc. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven worden omschreven met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn soms betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan flink oplopen wanneer je extra veel gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Kimswerd afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Andel? Doe dit door te kiezen voor milieuvriendelijke energiebronnen zoals o.a. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Andel vergelijken Snel een gas & licht contract afsluiten en aanvragen