Gas en licht vergelijken Kimswerd Vergelijk alle leveranciers en bespaar €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas beïnvloedt de energienota. Daarom is het goed om te zien welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Kimswerd vergelijken? Voer je adres + verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van deze website kan je als consument nu de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kimswerd [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de basis voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Súdwest-Fryslân (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Kimswerd is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Geholpen door de energievergelijker bekijk je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek Allure Energie oversluiten).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen uit EU, groen uit NL, zon, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Kimswerd.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is gepast bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, NLE of Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent? In de kolommen hierna ontdek je actuele vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren wel per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €75 – €200. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met de vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Kimswerd vegelijken. Via de volgende tabel zie je aannemelijke prijzen voor enkele soorten woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Kimswerd. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema detecteer je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €121,25 €130,5 €141,75
Tussenwoning €106,25 €140,75 €154,5 €164,75
Hoekwoning €131,75 €151,25 €168 €179,5
2 onder 1 kap €144,5 €169,75 €181,75 €194,25
Landhuis €178,5 €200,25 €214,5 €221,75
Doorsnee €123,75 €145,25 €161,25 €168,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren gefixt. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Kimswerd? Of je nu stroom afneemt bij Fenor en/of Leon Zeewolde: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand zie je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. O.a. “het gebruik van lichtdimmers ” en “Geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.” Of koop een HR-ketel van AWB, Atag, Remeha, Nefit of Intergas.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat eenvoudig d.m.v. onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage zijn er aantrekkelijke groene producten waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Holland zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Borssele vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval meteen de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij bekijkt simpelweg de goedkoopste maatschappij (actief in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van bronnen als CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Hoogste beoordeling

Steeds meer huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om dit te weten te komen lees je de totale beoordeling en recentelijke beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Kimswerd.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer altijd het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kimswerd gaat snel in een online omgeving. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn doorgaans betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan toenemen in het geval je meer gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van eigen privégebruik kun jij dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Terborg afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel bedrijven zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Kimswerd? Dat kan door te gaan voor “groene” energiebronnen zoals bijv. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Kimswerd vergelijken Direct een stroom en gas contract aanvragen + afsluiten