Gas en licht vergelijken Borssele Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €110


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energiekosten. Daarom is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Nu gas en licht leveranciers in Borssele vergelijken? Geef je woongegevens plus verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door de energievergelijker kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Naderhand zie je meteen de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Borssele [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest onmisbare aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. een totaal abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf werkzaam rondom Borsele (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Borssele doe je wel bij één partij. Door middel van de vergelijker vind jij de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over actie Qurrent).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, co2 gecompenseerd, groen uit EU, grijs, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Bereken de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Borssele.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom regel je via Mijn Aansluiting. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom is genoeg bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van Eneco, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Essent of Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio? Onderstaand vind je de huidige kwalitatieve pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen aanzienlijk per woning. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €80 tot €215. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Borssele vegelijken. In de tabel zie je de doorsnee kosten voor enkele type huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Borssele. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder achterhaal je het geschatte energieverbruik in de regio Borsele.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €120,5 €130,25 €142,75
Tussenwoning €107,5 €141,25 €152,5 €163,5
Hoekwoning €130,5 €150 €167,5 €176,5
2 onder 1 kap €144,5 €170,25 €183,25 €194,25
Landhuis €178,5 €197,75 €212,25 €223,25
Modaal €123 €145,25 €159 €171,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Gewoonlijk zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken opgelost. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Borssele? Dit is niet afhankelijk van Budget Energie en Vrijopnaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening minimaliseren is te doen op diverse manieren. Op deze website tref jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “een goede thermoskan gebruiken ” en “Gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Intergas, Atag, Vaillant of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit eenvoudig door het toepassen van onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Heden ten dage vind je veel “groene” systemen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Wil jij graag een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Steendam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan vandaag nog de scherpste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Jij ziet moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Zeeland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie gas en elektra abonnementen op basis van bronnen als windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende recensies

Een deel van de woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Om dit te weten te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en nieuwe comments van klanten voor energiebedrijven Borssele.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer hierom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer info betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Borssele kan probleemloos door het internet. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn altijd scherper dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan toenemen in het geval je een hoop gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een deel van je privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Lutjewinkel afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Borssele? Doe dit door te gaan voor groene oplossingen zoals pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Zodoende draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Borssele vergelijken Eenvoudig een gas & elektra contract aanvragen en afsluiten