Gas en licht vergelijken Wintelre Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €115


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energiekosten. Om die reden is het goed om na te gaan welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Meteen gas en licht leveranciers in Wintelre vergelijken? Geef je woongegevens plus verwachte gas-licht verbruik in. D.m.v. de gaslicht-vergelijker kun jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind jij eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wintelre [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in een totaal abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Eersel (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Wintelre kan gelukkig wel bij één aanbieder. Door gebruik te maken van de vergelijker vind jij de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over vergelijk tarieven Westland Infra).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen uit NL, groen uit EU, wind, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Wintelre.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is voldoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ken jij Pure Energie, Eneco, Vattenfall, NLE, Essent of Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio? Hieronder vind je onze kwalitatieve gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen wel per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €95 en €170. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Wintelre vegelijken. Hieronder zie je de nominale prijzen voor veel voorkomende type huizen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Wintelre. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Eersel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €121 €133,25 €142,25
Tussenwoning €108,25 €141,5 €155,5 €164,25
Hoekwoning €131,25 €150,75 €168,25 €177
2 onder 1 kap €146,5 €170,5 €182,25 €191,75
Bungalow €178,5 €199,75 €213,75 €223
Gemiddeld €121,75 €146,25 €159 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (als. Cogas). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. Doorgaans zijn stroomproblemen heel erg snel weggewerkt. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Wintelre? Dit is nooit exclusief te wijten aan Budget Energie en NLE: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder vind jij suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. O.a. “nemen van ledverlichting ” en “De helderheid (brightness) van je beeldscherm niet te hoog zetten.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, AWB, Atag, Remeha of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat eenvoudig door middel van onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Op dit moment kun jij gebruik maken van velerlei groene systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld biomassaketel, pelletkachel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Holland zijn er verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Oosterwolde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval nu de scherpste energieleverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij spot direct de goedkoopste maatschappij (uit Noord-Brabant) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van onder andere windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste waardering

Meer en meer Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Daarvoor kan je kijken naar de totale beoordeling en nieuwe comments van andere consumenten voor energiebedrijven Wintelre.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer eerst jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra info aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wintelre kan binnen no-time via de pc. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn een stuk lager dan die voor consumenten. De compensatie kan sterk oplopen in het geval je meer gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van het privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Heikant afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer ondernemingen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Wintelre is ook mogelijk door een belang te nemen in “groene” energiebronnen als pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Wintelre vergelijken Vandaag nog een elektra en gas contract aanvragen & afsluiten