Gas en licht vergelijken Oosterwolde Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in jouw energienota. Vandaar loont het om te vergelijken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Oosterwolde vergelijken? Voer je adres en ook energieverbruik in. Middels de gaslicht-vergelijker kan je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal je probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oosterwolde [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest elementaire voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf in de regio Ooststellingwerf (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Oosterwolde is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Met behulp van deze website bekijk jij de voordeligste. Hoe doe ik dit? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over vergelijk Pure Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, wind, zon, groen, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Kies de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Oosterwolde.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is genoeg bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Vattenfall, NLE, Essent, Eneco, Pure Energie of ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Oxxio? In de kolommen hierna zie je de meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €100 – €240. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oosterwolde vegelijken. In het schema hieronder bekijk jij de nominale tarieven voor enkele woningtypes en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Oosterwolde. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio Ooststellingwerf.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €121,5 €132 €142,75
Tussenwoning €108,75 €140,5 €154,5 €165,25
Hoekwoning €131 €151,5 €168,75 €178
2 onder 1 kap €146 €167,5 €183,25 €193,5
Vrijstaand €177,5 €198,25 €213,75 €224,25
Modaal €122,75 €146 €160 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Meestal is zo’n storing in no-time gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Oosterwolde? Dit is niet afhankelijk van Clean Energy en UnitedConsumers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energielasten omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hierna vind jij 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Niet een te grote pan gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Nefit, Remeha, Atag of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Neem een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dit zoek je moeiteloos door gebruik te maken van onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van veel duurzame energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere pelletkachel, warmtenet, zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In ons land vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Hapert vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan gemakkelijk de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij doorzoekt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer daarvoor het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van onder andere groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste beoordeling

Sommige woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en recente reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Oosterwolde.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Bekijk eerst de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oosterwolde werkt nu via de pc. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk lager vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan groter worden op het moment dat je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van je privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Almen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: bedrijven maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oosterwolde is ook mogelijk door te kiezen voor verantwoorde systemen als infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie van het gas afgaan. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Zo draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Oosterwolde vergelijken Makkelijk & snel een gas en stroom contract afsluiten en aanvragen