Gas en licht vergelijken Heikant Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas kom je weer tegen in je energierekening. Vandaar is het verstandig om te vergelijken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Heikant vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruik in. Door middel van de energievergelijker kan jij snel de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Heikant [Update december 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de belangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Hulst (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Heikant is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Middels gaslichtafsluiten.nl bekijk jij het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk Enduris groene stroom).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zeeland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen uit NL, grijs, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor december 2023.
  6. Bereken de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Heikant.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten december 2023

Kies jij voor Greenchoice, Pure Energie, NLE, Essent, Vattenfall of Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Qurrent? Hieronder vind jij onze meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De kosten verschillen wel per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €110 en €245. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Heikant vegelijken. In onderstaand schema tref jij de nominale gas-licht kosten voor enkele soorten woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Heikant. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel bekijk je het gemiddelde energieverbruik in de regio Hulst.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €120,25 €132,75 €140,25
Tussenwoning €107 €139,5 €155 €162,75
Hoekwoning €129,25 €150,5 €168,25 €176,5
2 onder 1 kap €145,75 €169 €183,75 €191,75
Villa €176,75 €200 €214,25 €221,75
Standaard €122,75 €145,75 €159 €171,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Heikant? Of je nu klant bent bij Energieflex of Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina tref je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. O.a. “haal opladers uit het stopcontact ” en “Niet een te grote koelkast kopen.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, AWB, Remeha, Atag of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Neem een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij meteen door gebruik te maken van onze specialisten.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Op dit moment kan je profiteren van velerlei groene oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou warmtepomp, pelletkachel, infraroodpanelen, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In Holland zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomaanbieder is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Almen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval direct de gunstigste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij achterhaald direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Zeeland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie gas licht contracten op basis van bronnen als groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL.

Goede reviews

Een deel van de woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Hiervoor raadpleeg je het cijfer en betrouwbare meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Heikant.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Check als eerste het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Heikant gaat moeiteloos via internet. We zien steeds meer B2B contracten. De prijzen kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn vaak voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan flink oplopen in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Schagerbrug afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Heikant kan natuurlijk door te investeren in groene energiebronnen zoals pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Heikant vergelijken Vandaag nog een gas en stroom abonnement afsluiten en aanvragen