Gas en licht vergelijken Winschoten Direct leveranciers vergelijken en bespaar €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas dat je verstookt zie je terug in de energiekosten. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te checken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Direct gas en licht leveranciers in Winschoten vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verbruik in. Aan de hand van deze website kan je als consument vlug de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk jij vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Winschoten [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest onmisbare voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van één compleet abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Oldambt (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Winschoten doen de meesten bij één aanbieder. Dankzij de vergelijker ontdek je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over vergelijk tarieven Enexis).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, groen, grijs, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Kies de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Winschoten.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via MijnAansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Pure Energie, Essent, NLE, Vattenfall, Eneco of Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Budget Energie? Onderstaand tref jij de kwalitatieve stroom en gas pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten wisselen nogal per huis. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €110 en €170. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Winschoten vegelijken. Via de volgende tabel vind je de modale kosten voor veel voorkomende klasse woningen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Winschoten. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel vind je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Oldambt.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €123,5 €131,5 €143,5
Tussenwoning €106,5 €138,25 €153,75 €164,25
Hoekwoning €132 €151 €169,25 €178,5
2 onder 1 kap €146,25 €170 €181,5 €191,75
Landhuis €178,25 €197,5 €215 €222,25
Modaal €122 €144,5 €160,25 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Liander). Dit komt vaak door netuitbreidingen. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Winschoten? Of je nu stroom afneemt bij Allure Energie en HVC: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie reduceren is te doen op diverse manieren. Bijgaand tref jij suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Een ketel kopen die past bij de grote van je huis.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, AWB, Remeha, Nefit of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je onmiddellijk door gebruik te maken van onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Heden ten dage kun jij gebruik maken van veel groene installaties die veel minder stroom gebruiken. Denk aan zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In ons land zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf is het beste? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Oosterstreek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval ogenblikkelijk de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je treft meteen de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan zeker de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten met bijvoorbeeld groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Goede recensies

Veel consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om dit te weten te komen check je de gemiddelde cijfers en recentelijke comments van andere consumenten voor energiebedrijven Winschoten.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Controleer om die reden de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer details betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Winschoten werkt simpelweg online. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn aanzienlijk goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen hoger worden op het moment dat je meer gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van het privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Heijen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Winschoten kan natuurlijk door te gaan voor groene systemen zoals bijv. biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Winschoten vergelijken Moeiteloos een gas & licht contract aanvragen + afsluiten