Gas en licht vergelijken Wilhelminaoord Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt zie je terug in de energienota. Hierom is het verstandig om te analyseren welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Wilhelminaoord vergelijken? Vul jouw locatie en energieverbruik in. Aan de hand van deze website kan je als consument onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk jij binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wilhelminaoord [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest elementaire voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van één verzamel contract. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Westerveld (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Wilhelminaoord is gewoon mogelijk bij één partij. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl bekijk je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over vergelijk tarieven Oxxio).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, zon, groen uit EU, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Wilhelminaoord.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Essent, Eneco, NLE, Vattenfall, Pure Energie of Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Qurrent? Onderstaand bekijk je de huidige kwalitatieve pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen nogal per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €115 – €185. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Wilhelminaoord vegelijken. Hierna achterhaal jij de nominale energiekosten voor verschillende soorten huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Wilhelminaoord. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel bekijk je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Westerveld.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €122,75 €130,75 €142,25
Tussenwoning €108 €140,25 €152,5 €163
Hoekwoning €130 €149,75 €167,5 €176,25
2 onder 1 kap €146 €169,75 €183 €193,5
Villa €177,75 €198,25 €212,25 €223
Standaard €124,5 €147 €159,5 €170,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaal komt dit door de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Vaak is een stroomprobleem in no-time verholpen. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Wilhelminaoord? Dit is nooit exclusief te wijten aan Engie of Qurrent: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website tref jij 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “een programmeerbare thermostaat ” en “Kamerdeuren zoveel mogelijk gesloten houden.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Nefit, Intergas, Atag of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je moeiteloos middels ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig zijn er interessante verantwoorde producten die veel minder stroom gebruiken. Denk aan biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Op dit moment zijn er verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Oosterbierum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan snel de meest voordelig energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij ontdekt eenvoudig de goedkoopste maatschappij (die werken in Drenthe) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar pakketten voor elektra en gas met bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Uitstekende ratings

Opvallend veel contractanten kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is onmisbaar. Hiervoor check je het cijfer en actuele beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Wilhelminaoord.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Check als eerste de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wilhelminaoord werkt snel online. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn een stuk gunstiger dan die voor consumenten. Het voordeel kan flink oplopen op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik kun jij dan opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Heesselt afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Wilhelminaoord kan natuurlijk door te investeren in “groene” installaties zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Zo draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Wilhelminaoord vergelijken Snel een licht en gas contract afsluiten en aanvragen