Gas en licht vergelijken Oosterbierum Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in jouw energiekosten. Hierdoor is het geen gek idee om te achterhalen welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Snel gas en licht leveranciers in Oosterbierum vergelijken? Vul jouw locatie + verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij de gaslicht-vergelijker kan je als consument meteen de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind je vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oosterbierum [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest belangrijke voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Franekeradeel (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Oosterbierum kan gelukkig wel bij één aanbieder. Met behulp van de vergelijker vind jij het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek vergelijk Fenor).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (grijs, zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Zoek naar het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Oosterbierum.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is gepast bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ken jij Eneco, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Vattenfall of Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hierna achterhaal jij diverse veel bestelde gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen aanmerkelijk per gezin. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €90 – €190. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels de contract vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Oosterbierum vegelijken. Onderstaand zie je de gemiddelde kosten voor veel voorkomende soorten woningen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Oosterbierum. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Franekeradeel.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €121,5 €132,5 €143,5
Tussenwoning €108,5 €139,75 €152,5 €165,5
Hoekwoning €131,75 €151,25 €168,75 €178
2 onder 1 kap €147 €168 €181,5 €192,5
Bungalow €178,5 €197,25 €215 €222,5
Modaal €123,75 €147,25 €159,25 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Normaliter zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Oosterbierum? Dit is niet afhankelijk van Budget Energie of Oxxio: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening beperken kan op verschillende manieren. Bijgaand vind je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Onder andere “nemen van ledverlichting ” en “Goed op het energieverbruik letten wanneer je een nieuw elektrisch apparaat koopt.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Atag, AWB, Nefit of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je moeiteloos middels onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Vandaag de dag zijn er interessante duurzame installaties waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan biomassaketel, warmtepomp, pelletkachel, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Holland heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke leverancier past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Haler vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan à la minute de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je doorzoekt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies daarvoor als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bronnen als groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Hoogste ratings

Steeds meer Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Hiervoor lees je het klantcijfer en actuele reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Oosterbierum.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Check om die reden het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oosterbierum kan moeiteloos via de pc. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De tarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn aanzienlijk goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan groter worden in het geval je meer gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Akersloot afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke gebruikers kiezen voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Oosterbierum is ook mogelijk door geld te steken in milieuvriendelijke energiebronnen zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie van het gas afgaan. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Oosterbierum vergelijken Direct een gas & licht contract aanvragen + afsluiten