Gas en licht vergelijken Haler Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gasverbruik kom je weer tegen in de energiekosten. Vandaar is het verstandig om te bekijken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. À la minute gas en licht leveranciers in Haler vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verbruik in. Via de energievergelijker kan je als consument simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Haler [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest vitale aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Leudal (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Haler doen de meesten bij één aanbieder. Middels de gaslicht-vergelijker achterhaal jij de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Budget Energie stroom).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen uit NL, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Bepaal het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Haler.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom is gepast bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ken jij NLE, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Essent of Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers? Hieronder tref je onze vaak gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen nogal per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €85 tot €160. Vlug de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Haler vegelijken. Hieronder zie je mogelijke prijzen voor diverse klasse woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Haler. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand ontdek je het verwachte energieverbruik in de regio Leudal.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €121,5 €131 €140,5
Tussenwoning €108 €141,5 €153,5 €164,25
Hoekwoning €130,5 €151 €167,5 €176,75
2 onder 1 kap €146,75 €169 €181,75 €194
Villa €177,5 €198 €213,75 €222,25
Doorsnee €123 €144,25 €161 €170,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Doorgaans is zo’n storing in enkele ogenblikken beëindigd. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Haler? Of je nu klant bent bij DELTA en UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energiekosten reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder tref jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Zo min mogelijk een elektrische kachel gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Atag, AWB of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Dat regel je gemakkelijk d.m.v. onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is een kostbaar proces. Heden ten dage bestaan er meerdere “groene” energiebronnen die goedkoop verwarmen. Zoals zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In ons land heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier past bij mij? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Zuilichem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval vlug de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij achterhaald gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Limburg) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van bronnen als groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Hoogste waardering

Een groeiend aantal huizenbezitters willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Hiervoor kijk je naar het cijfer en de laatste comments van afnemers voor energiebedrijven Haler.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk als eerste de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra advies inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Haler is gemakkelijk via de pc. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn vaak goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De korting kan hoger worden zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van het privégebruik kan men aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Rietmolen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: ondernemers willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Haler gebeurt ook door te investeren in verantwoorde energiebronnen zoals o.a. pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Hierdoor draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Haler vergelijken Direct een elektra en gas abonnement afsluiten & aanvragen