Gas en licht vergelijken Wijnandsrade Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gas heeft veel invloed op de energienota. Om die reden is het goed om te checken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Wijnandsrade vergelijken? Geef je woongegevens & verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij de gaslicht-vergelijker kan je als consument vlug de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wijnandsrade [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest fundamentele aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Nuth (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Wijnandsrade kan gemakkelijk bij één organisatie. Via deze website ontdek je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over vergelijk tarieven Huismerk Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Wijnandsrade.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit registreer je bij MijnAansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Vattenfall, NLE, Eneco, Greenchoice of Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers? Hierna tref jij een aantal vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten schommelen nogal per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €80 tot €185. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Wijnandsrade vegelijken. In het schema hieronder bekijk jij mogelijke energiekosten voor enkele type huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Wijnandsrade. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel vind jij het geschatte energieverbruik in de regio Nuth.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €122 €132,25 €143
Tussenwoning €107 €141,25 €154,5 €164,25
Hoekwoning €131 €151 €167,5 €178,5
2 onder 1 kap €144,25 €168,75 €181,25 €192,5
Vrijstaand €179 €198 €213,5 €224,25
Doorsnee €122 €147 €158,25 €170,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Wijnandsrade? Dit is nooit exclusief te wijten aan Engie en Powerpeers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina vind je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Dekens op de bank leggen.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Nefit, AWB, Remeha of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij meteen met onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van velerlei groene systemen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Holland zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welke aanbieder past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Zoeken jullie een goede klantenservice, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Ooltgensplaat vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan onmiddellijk de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ziet zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Limburg) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen met bronnen als windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende recensies

Veel Nederlanders willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en heldere communicatie wil iedereen. Om dit te weten te komen check je de gemiddelde cijfers en nieuwe recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Wijnandsrade.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Check dus het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve details betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wijnandsrade gaat meteen in een online omgeving. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn regelmatig voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan hoger worden zodra je een hoop gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een deel van je privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Heerde afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Wijnandsrade gebeurt ook door geld te steken in “groene” systemen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Wijnandsrade vergelijken Nu een gas & elektra abonnement afsluiten + aanvragen