Gas en licht vergelijken Ooltgensplaat Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het verstookte gas drukt zwaar op je energierekening. Daarom is het verstandig om na te gaan welke energieaanbieder het goedkoopste is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Ooltgensplaat vergelijken? Geef je woongegevens & verbruik in. Door middel van de vergelijker kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal jij vlug de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ooltgensplaat [Update september 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de belangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in een alles-in-één pakket. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Goeree-Overflakkee (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Ooltgensplaat is gewoon mogelijk bij één leverancier. Door gebruik te maken van de vergelijker vind jij het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel de stappen hieronder (of check vergelijk De Vastelastenbond).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, grijs, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Calculeer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Ooltgensplaat.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water registreer je bij MijnAansluiting. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is passend bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten september 2023

Ken jij Eneco, NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice of Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers? Onderstaand vind jij de veel gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren aanzienlijk per gezin. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €95 – €210. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Ooltgensplaat vegelijken. Via de volgende tabel ontdek je mogelijke tarieven voor populaire type huizen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Ooltgensplaat. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel bekijk jij het verwachte energieverbruik in de regio Goeree-Overflakkee.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €122 €133,5 €141,5
Tussenwoning €106,25 €139,75 €153,5 €163,25
Hoekwoning €131,25 €149,75 €169,25 €178,5
2 onder 1 kap €147,25 €167,5 €184 €193,25
Bungalow €179 €197,5 €213,5 €224
Gemiddeld €124,5 €146 €158,5 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan RENDO Netwerken). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Door de bank genomen is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Ooltgensplaat? Dit is nooit exclusief te wijten aan Budget Energie en Vattenfall: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website achterhaal jij tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “korter douchen ” en “Repareer je kraan als deze lekt.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Atag, Remeha, Nefit of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Ga voor kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij snel via onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Heden ten dage kun jij gebruik maken van diverse verantwoorde systemen die goedkoop verwarmen. Zoals infraroodpanelen, zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In Nederland heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan uitstekende service, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Haarlemmerliede vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan eenvoudig de gunstigste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je vindt gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Zuid-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom op basis van bronnen als groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Goede reviews

Veel woningeigenaren willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om dit te weten te komen kijk je naar het cijfer en betrouwbare reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Ooltgensplaat.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Controleer dus de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ooltgensplaat is zonder problemen door het internet. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn soms goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De korting kan sterk oplopen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Achtmaal afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer ondernemingen maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Ooltgensplaat? Doe dit door een belang te nemen in verantwoorde systemen als pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Ooltgensplaat vergelijken Makkelijk & snel een gas & elektra abonnement afsluiten & aanvragen