Gas en licht vergelijken Haarlemmerliede Vergelijk alle leveranciers en bespaar €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energienota. Om die reden is het geen gek idee om te zien welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Vlug gas en licht leveranciers in Haarlemmerliede vergelijken? Geef je woongegevens + energieverbruik in. Geholpen door deze website kan je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind jij meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Haarlemmerliede [Update september 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de basis aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de regio Haarlemmerliede en Spaarnwoude (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Haarlemmerliede doe je wel bij één partij. Met behulp van de gaslicht-vergelijker ontdek je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk Enduris gas).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (wind, groen uit NL, grijs, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor september 2023.
  6. Bepaal de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Haarlemmerliede.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij Mijn Aansluiting. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit is voldoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten september 2023

Ben je al bekend met Eneco, NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice of Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie? In de kolommen hierna detecteer je actuele vaak gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten variëren aanmerkelijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €80 tot €160. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze vergelijker / tools. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Haarlemmerliede vegelijken. Hierna bekijk je de gemiddelde kosten voor populaire woningtypes en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Haarlemmerliede. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel bekijk je het verwachte energieverbruik in de regio Haarlemmerliede en Spaarnwoude.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €123 €130,25 €140,25
Tussenwoning €108 €138,25 €153,75 €162,5
Hoekwoning €129,5 €149,25 €168,5 €177,5
2 onder 1 kap €146,5 €168,5 €183,75 €192,75
Vrijstaand €176,75 €198,5 €213,75 €223,5
Doorsnee €122 €144,5 €159,75 €169,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Gebruikelijk is een stroomprobleem heel erg snel gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Haarlemmerliede? Of je nu klant bent bij Fenor en Vattenfall: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna vind jij aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Je CV-pomp een stuk lager zetten.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Remeha, Nefit of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Neem kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij binnen no-time met onze specialisten.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Op dit moment kan je profiteren van veel duurzame oplossingen die op lage kosten draaien. O.a. infraroodpanelen, biomassaketel, zonnepanelen, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Zuidlaren vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan onmiddellijk de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je bekijkt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Noord-Holland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie.

Hoogste beoordeling

Een groeiend aantal consumenten willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Daarvoor lees je de totale beoordeling en actuele comments van afnemers voor energiebedrijven Haarlemmerliede.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer hierom de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Haarlemmerliede kan gemakkelijk door het internet. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn altijd lager dan die voor consumenten. De compensatie kan sterk oplopen wanneer je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van het privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Rhenen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Haarlemmerliede? Doe dit door te kiezen voor verantwoorde energiebronnen zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Haarlemmerliede vergelijken Snel online een gas & licht contract aanvragen & afsluiten