Gas en licht vergelijken Rhenen Snel leveranciers vergelijken en bespaar tot €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energierekening. Hierom is het geen gek idee om te analyseren welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Rhenen vergelijken? Geef je woongegevens & verbruik in. Door gebruik te maken van deze website kan jij nu de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk jij moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Rhenen [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Rhenen (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Rhenen kan gelukkig wel bij één maatschappij. Middels de energievergelijker bekijk jij het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Volg het advies van onze experts (of lees verder over groene stroom Vandebron).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Utrecht).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen uit NL, grijs, wind, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Rhenen.

Nieuwbouw? Gas water en stroom registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is zat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Essent of ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl? Hierna achterhaal je actuele veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren flink per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €95 tot €180. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Rhenen vegelijken. Onderstaand achterhaal je de nominale tarieven voor enkele klasse woningen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Rhenen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel detecteer je het doorsnee- energieverbruik in de regio Rhenen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €123,5 €131,5 €142
Tussenwoning €109,5 €139,25 €154 €165,5
Hoekwoning €131,5 €149,5 €169 €176,25
2 onder 1 kap €144,5 €170,25 €183 €191,75
Landhuis €177,5 €200,5 €213,75 €222,25
Modaal €124,5 €145 €160,25 €168,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel komt dit door de netbeheerder (bijv. Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Meestal zijn stroomproblemen binnen enkele uren gefixt. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Rhenen? Of je nu klant bent bij Greenchoice en/of Qurrent: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand vind jij 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “de verwarming omlaag doen ” en “Het deksel op de pan houden tijdens het koken.” Of koop een HR-ketel van Nefit, AWB, Atag, Vaillant of Intergas.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je moeiteloos door het toepassen van onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van verschillende duurzame energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. O.a. warmtepomp, zonnepanelen, infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In ons land hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Hoogvliet vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval snel de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je doorzoekt vlug de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Utrecht) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van 0groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL.

Beste recensies

Veel huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en heldere communicatie is wenselijk. Daarvoor check je het klantcijfer en nieuwe reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Rhenen.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Check altijd de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve advies m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Rhenen is probleemloos via internet. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De kosten zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn aanzienlijk goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen flink oplopen op het moment dat je een hoop gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Een stukje van je privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Bilthoven afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel ondernemers zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Rhenen? Doe dit door te kiezen voor duurzame energiebronnen zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Rhenen vergelijken Gemakkelijk een elektra en gas contract afsluiten & aanvragen