Gas en licht vergelijken Bilthoven Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt kom je weer tegen in de energiekosten. Hierom is het slim om te zien welke energieleverancier het goedkoopste is. À la minute gas en licht leveranciers in Bilthoven vergelijken? Geef je woongegevens plus verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van onze tool kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarop zie je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bilthoven [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest fundamentele aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom De Bilt (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Bilthoven kan gelukkig wel bij één bedrijf. Dankzij gaslichtafsluiten.nl bekijk je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over oversluiten Powerpeers).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Utrecht).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, wind, grijs, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Check de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Bilthoven.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Essent of Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, ENGIE? In de kolommen hierna vind je de huidige top energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen behoorlijk per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €105 en €195. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Bilthoven vegelijken. Onderstaand tref je de doorsnee kosten voor diverse soorten huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Bilthoven. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio De Bilt.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €122,75 €132,5 €140,75
Tussenwoning €106,5 €140 €153,5 €162,25
Hoekwoning €130,5 €149,25 €168,75 €177,5
2 onder 1 kap €145,75 €167,25 €183,25 €194,5
Villa €178,75 €200,5 €214,75 €224,5
Standaard €124,5 €147 €158,25 €170

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Liander). Dit komt vaak door netuitbreidingen. In de regel zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Bilthoven? Dit is niet afhankelijk van De Vastelastenbond en/of MAIN Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand tref jij tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Zoals “een goede thermoskan gebruiken ” en “Niet een te grote pan gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Nefit, Vaillant, Remeha of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Neem een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij probleemloos door gebruik te maken van onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag vind je verschillende verantwoorde systemen die goedkoop verwarmen. Neem nou warmtenet, biomassaketel, warmtepomp, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Tegenwoordig zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energiemaatschappij is het beste? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Snakkerburen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval onmiddellijk de meest voordelig maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ziet direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Utrecht) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van o.a. groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste beoordeling

Een groeiend aantal huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het eindcijfer en nieuwe reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Bilthoven.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer daarom jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve info omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bilthoven kan simpelweg in een online omgeving. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn doorgaans betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan sterk oplopen wanneer je extra veel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een deel van het privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Lijnden afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Bilthoven? Doe dit door geld te steken in verantwoorde systemen zoals biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Bilthoven vergelijken Snel online een stroom & gas abonnement aanvragen & afsluiten