Gas en licht vergelijken Snakkerburen Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas dat jij gebruikt beïnvloedt de energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Meteen gas en licht leveranciers in Snakkerburen vergelijken? Geef je woongegevens + verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van de vergelijker kun je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Snakkerburen [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet middels één verzamel contract. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Leeuwarden (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Snakkerburen is gewoon mogelijk bij één leverancier. Met behulp van de vergelijker tref jij de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over vergelijk direct Greenchoice).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen uit NL, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Snakkerburen.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket kan volstaan bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Eneco, Essent, NLE, Greenchoice, Vattenfall of Budget Energie, Qurrent, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl? Hieronder achterhaal jij onze meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren wel per gezinssamenstelling. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €120 – €235. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Snakkerburen vegelijken. Hierna detecteer je mogelijke kosten voor veel voorkomende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Snakkerburen. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Leeuwarden.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €121,25 €131,75 €143,25
Tussenwoning €109,25 €138,25 €152,25 €162,25
Hoekwoning €131 €152,5 €168,5 €177,25
2 onder 1 kap €146,75 €168 €181,5 €192,5
Landhuis €176,5 €199,5 €215 €221,25
Gemiddeld €123 €145,25 €159 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Gewoonlijk zijn stroomproblemen binnen enkele uren opgelost. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Snakkerburen? Of je nu klant bent bij Energiedirect.nl of NLE: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten beperken is te doen op diverse manieren. Hieronder zie je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Onder andere “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Overweeg een zwakkere lamp te gebruiken als je een lamp hebt met een dimmer die je nooit op de sterkste stand gebruikt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Vaillant, Remeha, Atag of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is erg raadzaam! Neem een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat moeiteloos door gebruik te maken van onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is een kostbaar proces. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van veel duurzame producten die veel minder stroom gebruiken. Zoals biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Langeweg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval eenvoudig de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Jij spot eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer hiervoor het filter “duurzame energie”. Of wil jij pakketten van gas en stroom op basis van bronnen als groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Hoogste ratings

Een deel van de mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om dit te weten te komen lees je de gemiddelde cijfers en de laatste meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Snakkerburen.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Check hierom de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer info aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Snakkerburen kan zonder problemen online. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De prijzen worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan hoger worden wanneer je een hoop gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van je privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Dedemsvaart afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: bedrijven gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Snakkerburen is ook mogelijk door te kiezen voor groene producten zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Zo draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Snakkerburen vergelijken Probleemloos een licht en gas contract aanvragen en afsluiten