Gas en licht vergelijken Wijk bij Duurstede Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in jouw energierekening. Daarom is het goed om te analyseren welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Nu gas en licht leveranciers in Wijk bij Duurstede vergelijken? Voer je adres en ook geschatte verbruik in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kun je vlug de kosten van gas licht berekenen. Daarna ontdek je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wijk bij Duurstede [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest belangrijke aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van een alles-in-één pakket. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Wijk bij Duurstede (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Wijk bij Duurstede doen de meesten bij één maatschappij. Aan de hand van de vergelijker vind je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over vergelijk tarieven Engie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Utrecht).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, wind, grijs, groen uit EU, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Wijk bij Duurstede.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit regel je via MijnAansluiting. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ken jij Greenchoice, NLE, Essent, Pure Energie, Eneco of Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio? In de opsomming bekijk je de top pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen aanmerkelijk per huis. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €100 tot €160. À la minute de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Wijk bij Duurstede vegelijken. Hieronder tref je aannemelijke gas-licht kosten voor diverse klasse woningen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Wijk bij Duurstede. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder tref je het verwachte energieverbruik in de regio Wijk bij Duurstede.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €120,75 €130,25 €141,5
Tussenwoning €108,5 €138,5 €153,5 €165,25
Hoekwoning €130 €150,75 €168,75 €178
2 onder 1 kap €146 €168,5 €184,25 €194,25
Vrijstaand €176,25 €198 €214,75 €221,75
Standaard €122,5 €147 €160,25 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Gewoonlijk is zo’n storing binnen een paar minuten weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Wijk bij Duurstede? Het maakt niet uit of je zit bij Essent of Qwint: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten reduceren is te doen op diverse manieren. Bijgaand zie je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “nemen van ledverlichting ” en “De waakvlam uitzette van je ketel in de zomer.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Nefit, Atag, AWB of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je nu door middel van onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Op het ogenblik vind je diverse verantwoorde installaties die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

Tegenwoordig werken diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Onna vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval vandaag nog de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Utrecht) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” filter. Of wil jij pakketten van gas en stroom op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste waardering

Enkele mensen eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en transparantie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en recentelijke recensies van klanten voor energiebedrijven Wijk bij Duurstede.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Controleer om die reden de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wijk bij Duurstede gaat snel via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn regelmatig lager vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen toenemen wanneer je veel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het aandeel van eigen privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Heemserveen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel bedrijven investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Wijk bij Duurstede kan natuurlijk door te investeren in groene installaties zoals o.a. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Wijk bij Duurstede vergelijken Vandaag nog een gas & elektra abonnement aanvragen en afsluiten