Gas en licht vergelijken Wijk aan Zee Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €125


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energierekening. Om die reden is het verstandig om te bekijken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Direct gas en licht leveranciers in Wijk aan Zee vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verbruik in. Aan de hand van onze tool kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref jij onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wijk aan Zee [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van één verzamel contract. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Beverwijk (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Wijk aan Zee kan gelukkig wel bij één partij. Dankzij gaslichtafsluiten.nl achterhaal jij het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek vergelijk tarieven Energieflex).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Holland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, groen uit NL, co2 gecompenseerd, grijs, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Wijk aan Zee.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Essent, Greenchoice of Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent? In de opsomming vind jij actuele kwalitatieve pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen enorm per huishouden. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €100 tot €155. Onmiddellijk jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Wijk aan Zee vegelijken. Hieronder detecteer je de gemiddelde kosten voor veel voorkomende klasse woningen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Wijk aan Zee. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Beverwijk.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €120,25 €130,25 €142
Tussenwoning €109,5 €140,75 €154 €163,75
Hoekwoning €130,25 €150 €166,5 €178
2 onder 1 kap €145,75 €170,5 €184,5 €192,25
Bungalow €179,25 €197,75 €215,5 €221,25
Gemiddeld €124,25 €144,25 €158,5 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Stedin). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Normaliter zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Wijk aan Zee? Of je nu klant bent bij E.ON en/of Qurrent: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten reduceren is te doen op diverse manieren. Hierna bekijk jij 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “de verwarming omlaag doen ” en “Je verwarming op tijd op de nachtstand zetten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Nefit, Atag, Remeha of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je à la minute via onze adviestool.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Op dit moment bestaan er interessante groene installaties waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou warmtenet, infraroodpanelen, zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland werken diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energieleverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Onderdendam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval gemakkelijk de gunstigste leverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij spot nu de goedkoopste leverancier (uit Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem daarvoor de optie “duurzame energie”. Of willen jullie gas + stroom pakketten op basis van 0groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Uitstekende reviews

Steeds meer huishoudens willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en transparantie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je de gemiddelde cijfers en nieuwe comments van afnemers voor energiebedrijven Wijk aan Zee.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Check dus de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wijk aan Zee werkt snel in een online omgeving. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen sterk oplopen als je meer gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Heelweg afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Wijk aan Zee gebeurt ook door te investeren in verantwoorde producten zoals bijv. zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Wijk aan Zee vergelijken Nu een gas en stroom contract aanvragen en afsluiten