Gas en licht vergelijken Onderdendam Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energienota. Vandaar is het verstandig om te vergelijken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Snel gas en licht leveranciers in Onderdendam vergelijken? Geef je woongegevens + geschatte verbruik in. Met behulp van onze tool kan je als consument binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk jij nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Onderdendam [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest essentiële voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de provincie Bedum (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Onderdendam kan gelukkig wel bij één bedrijf. Dankzij deze website bekijk jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over korting bij Coteq Netbeheer).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Spot het voordeligste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Onderdendam.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, NLE, Eneco of Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Budget Energie? In de volgende lijst vind jij diverse kwalitatieve gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten variëren wel per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €95 en €205. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze vergelijker / tools. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Onderdendam vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je de gemiddelde kosten voor veel voorkomende woningtypes en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Onderdendam. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Bedum.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €123 €132,75 €141,25
Tussenwoning €109 €139,5 €153,5 €165,25
Hoekwoning €132,5 €151 €167,25 €176,5
2 onder 1 kap €144,75 €169,25 €182,25 €192,5
Villa €177,5 €197,75 €215,25 €224,25
Doorsnee €122,5 €147,25 €159,75 €171,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (bijv. Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. In een doorsnee situatie zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Onderdendam? Of je nu klant bent bij E.ON en NLE: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website tref jij suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Een teil gebruiken voor de afwas.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Intergas, Nefit of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie kan snel uit! Ga voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat probleemloos via onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Heden ten dage kan je profiteren van meerdere duurzame oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Zoals infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij is het beste? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Haaksbergen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan binnen no-time de gunstigste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan zeker de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten met bijv. windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende reviews

Enkele contractanten kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie wil iedereen. Daarvoor kijk je naar het klantcijfer en de laatste meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Onderdendam.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer eerst de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Onderdendam werkt simpelweg via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De prijzen worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn vaak scherper dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan hoger worden als je veel gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van het privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Abbenes afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Onderdendam? Doe dit door te kiezen voor “groene” producten zoals o.a. biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Onderdendam vergelijken Eenvoudig een elektra en gas contract afsluiten en aanvragen