Gas en licht vergelijken Haaksbergen Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in je energierekening. Vandaar is het geen gek idee om na te gaan welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Haaksbergen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verbruik in. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref je probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Haaksbergen [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest onmisbare voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet via één compleet abonnement. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Haaksbergen (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Haaksbergen kan gelukkig wel bij één bedrijf. Door middel van de vergelijker vind jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over Vandebron gas).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Overijssel).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, groen, groen uit EU, zon, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Haaksbergen.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom aanvragen gaat via MijnAansluiting. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is passend bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van NLE, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice of Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent? In de kolommen hierna zie je de huidige veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De kosten verschillen enorm per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €120 – €200. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Haaksbergen vegelijken. Hieronder achterhaal jij aannemelijke tarieven voor diverse klasse woningen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Haaksbergen. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Haaksbergen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €123,25 €130,25 €141,75
Tussenwoning €109,5 €141,5 €153,25 €162,5
Hoekwoning €129,25 €149,5 €166,5 €179
2 onder 1 kap €145,25 €168,25 €184,25 €191,25
Vrijstaand €176,75 €200,25 €214 €223,5
Standaard €124,5 €146,5 €158,25 €171,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Vaak zijn stroomproblemen binnen een paar minuten opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Haaksbergen? Of je nu klant bent bij Engie en Vattenfall: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder achterhaal je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Spouwmuren isoleren.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Intergas, AWB, Remeha of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je zonder problemen door gebruik van onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Op dit moment zijn er veel groene installaties die op lage kosten draaien. Denk aan infraroodpanelen, pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Holland vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welke maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Zoek ook naar energiepakket Zuidermeer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval binnen no-time de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ziet eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (werkzaam in Overijssel) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan zeker de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van bijvoorbeeld zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Goede recensies

Opvallend veel woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het eindcijfer en de laatste reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Haaksbergen.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Analyseer hierom de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele info omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Haaksbergen gaat gemakkelijk in een online omgeving. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De energiekosten vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn vaak scherper dan die voor consumenten. Het voordeel kan toenemen wanneer je meer gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Rha afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven maken de keuze voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Haaksbergen gebeurt ook door te beleggen in milieuvriendelijke installaties zoals o.a. pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Haaksbergen vergelijken Nu een gas en licht contract aanvragen en afsluiten