Gas en licht vergelijken Wieringerwerf Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas kom je weer tegen in jouw energierekening. Hierdoor is het slim om te controleren welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Probleemloos gas en licht leveranciers in Wieringerwerf vergelijken? Vul jouw locatie en energieverbruik in. Op basis van de energievergelijker kun je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wieringerwerf [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest cruciale aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf werkzaam rondom Hollands Kroon (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in Wieringerwerf kan gelukkig wel bij één leverancier. Door middel van de vergelijker vind jij de voordeligste. Hoe doe ik dit? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over vergelijk tarieven Budget Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Wieringerwerf.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water registreer je bij MijnAansluiting. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is voldoende bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ben je al bekend met Essent, NLE, Pure Energie, Eneco, Vattenfall of Qurrent, ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie? In de opsomming detecteer je een aantal scherpe energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren flink per huishouden. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €95 – €230. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Wieringerwerf vegelijken. Hierna vind jij geschatte kosten voor enkele soorten woningen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Wieringerwerf. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Hollands Kroon.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €122 €131,25 €143,25
Tussenwoning €107 €139,75 €153 €163
Hoekwoning €130,75 €152,25 €169 €178,5
2 onder 1 kap €145,75 €169,75 €182,75 €191,75
Vrijstaand €177,25 €198 €212,75 €222,75
Gemiddeld €124,5 €145,75 €160,5 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel weggewerkt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Wieringerwerf? Of je nu klant bent bij Budget Energie en/of Vattenfall: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze website achterhaal je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Onder andere “een efficiënte douchekop kopen ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Nefit, Remeha, Atag of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je vlug door gebruik te maken van onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Op het ogenblik kan je profiteren van verschillende groene oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Onder andere pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In ons land zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Oldeouwer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan eenvoudig de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je vindt gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Noord-Holland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan zeker de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bijvoorbeeld windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste waardering

Steeds meer woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en heldere communicatie is wenselijk. Daarvoor lees je de totale beoordeling en actuele comments van klanten voor energiebedrijven Wieringerwerf.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk als eerste jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wieringerwerf kan binnen no-time online. Als ondernemer heb je de keuze uit pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn regelmatig gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen toenemen op het moment dat je meer gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Havelterberg afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Wieringerwerf? Doe dit door te kiezen voor duurzame oplossingen zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Wieringerwerf vergelijken Makkelijk & snel een elektra & gas contract aanvragen + afsluiten