Gas en licht vergelijken Havelterberg Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in de energienota. Om die reden is het goed om te checken welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Havelterberg vergelijken? Vul jouw locatie + verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van onze tool kun je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref jij vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Havelterberg [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest cruciale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet in één compleet abonnement. Het water sluit je af via de betreffende leverancier uit de omgeving Westerveld (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Havelterberg doe je wel bij één partij. Dankzij de energievergelijker zie je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over Anode Energie groene stroom).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, wind, grijs, groen uit NL, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Spot de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Havelterberg.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit volstaat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Greenchoice, NLE, Essent, Vattenfall, Eneco of ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie? Onderstaand vind jij een aantal meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren enorm per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €85 – €190. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Havelterberg vegelijken. Onderstaand achterhaal jij de doorsnee prijzen voor verschillende soorten huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Havelterberg. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Westerveld.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €121 €132,75 €143
Tussenwoning €108,75 €141 €152,75 €163,5
Hoekwoning €130,25 €151 €166,75 €176,25
2 onder 1 kap €146,75 €169,75 €182,5 €191,25
Landhuis €176,75 €197,25 €213 €224,25
Gemiddeld €122,75 €146 €160,5 €170,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Endinet Groep). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Vaak zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Havelterberg? Of je nu klant bent bij Eneco of Vattenfall: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder vind je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. O.a. “let op het energielabel ” en “Je eten in de koelkast laten ontdooien.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Atag, Intergas, Nefit of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Bestel een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij vlug door het toepassen van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van verschillende milieuvriendelijke systemen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In Holland zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Aalten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval zonder problemen de meest voordelig leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij achterhaald eenvoudig de goedkoopste leverancier (werkzaam in Drenthe) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen met bronnen zoals groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste ratings

Veel mensen kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en transparantie wil iedereen. Om hier achter te komen lees je de gemiddelde cijfers en recentelijke recensies van klanten voor energiebedrijven Havelterberg.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Controleer dus het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra info over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Havelterberg werkt vandaag nog via internet. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms goedkoperdan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan hoger worden in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Rucphen afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers kiezen voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Havelterberg? Doe dit door geld te steken in duurzame energiebronnen zoals biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Havelterberg vergelijken Makkelijk & snel een elektra & gas contract afsluiten en aanvragen