Gas en licht vergelijken Wierden Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energiekosten. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Wierden vergelijken? Vul jouw locatie + energieverbruik in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kan je als consument direct de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk jij snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wierden [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de basis aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van één compleet abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Wierden (bijv. Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Wierden kan gemakkelijk bij één partij. D.m.v. de gaslicht-vergelijker achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over vergelijk tarieven Allure Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Overijssel).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Kies het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Wierden.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is toereikend bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, NLE, Vattenfall, Essent, Pure Energie of Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna bekijk jij de huidige vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander verbruikt gas en elektriciteit. De kosten verschillen nogal per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €110 – €250. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Wierden vegelijken. Via de volgende tabel tref je de nominale gas-licht kosten voor enkele type huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Wierden. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Wierden.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €122 €133,5 €141
Tussenwoning €108 €139 €153,25 €164,25
Hoekwoning €129,25 €152 €169,5 €177,75
2 onder 1 kap €144,5 €168,5 €184 €194
Vrijstaand €179,25 €199 €214,75 €222,25
Standaard €123,5 €147,5 €160,75 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (zoals Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem heel erg snel opgelost. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Wierden? Het maakt niet uit of je zit bij Engie en HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze website vind jij 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Radiatorfolie gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Atag, Intergas, Remeha of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Bestel kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij à la minute door het toepassen van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag is er keuzen uit allerlei groene oplossingen die op lage kosten draaien. Denk aan warmtepomp, infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Oldenzaal vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan snel de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je treft nu de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Overijssel) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer hiervoor de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met bijvoorbeeld groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL.

Beste waardering

Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om hier achter te komen check je het klantcijfer en recentelijke beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Wierden.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Controleer altijd jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer advies inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wierden gaat simpelweg door het internet. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn aanzienlijk lager dan het tarief voor de normale consument. De korting kan hoger worden wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Hauwert afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemers kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Wierden gebeurt ook door geld te steken in verantwoorde energiebronnen als infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Wierden vergelijken Direct een stroom & gas contract afsluiten & aanvragen