Gas en licht vergelijken Westervelde Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het gas dat jij gebruikt beïnvloedt je energierekening. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Meteen gas en licht leveranciers in Westervelde vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verbruiksgegevens in. D.m.v. de energievergelijker kun je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij à la minute de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Westervelde [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest elementaire voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van één verzamel contract. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Noordenveld (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Westervelde doe je wel bij één partij. D.m.v. onze tool zie je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over contract afsluiten bij NLE).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, wind, zon, groen, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Check de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Westervelde.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is gepast bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Essent, Eneco, NLE, Pure Energie, Greenchoice of Oxxio, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl? Hierna bekijk je een aantal scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen enorm per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €90 – €235. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels de vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Westervelde vegelijken. Hierna detecteer je aannemelijke energiekosten voor veel voorkomende type huizen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Westervelde. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna vind je het verwachte energieverbruik in de regio Noordenveld.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €121,5 €133,25 €140,5
Tussenwoning €108,5 €139,75 €153,5 €164,5
Hoekwoning €130,5 €151,5 €169,25 €176,75
2 onder 1 kap €147,25 €168 €181,75 €193
Villa €176,25 €200,5 €214,25 €221,75
Gemiddeld €121,75 €146,75 €158,75 €169,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Meestal is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten weggewerkt. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Westervelde? Of je nu klant bent bij Anode Energie en Innova Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna ontdek je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “gebruik niet de standby modus ” en “Niet een te grote pan gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Atag, Remeha, Intergas of AWB.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze bekijk jij à la minute door gebruik van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig is er keuzen uit verschillende verantwoorde systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

Op dit moment vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan uitstekende service, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Oegstgeest vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan direct de goedkoopste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij spot ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (werkzaam in Drenthe) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan zeker de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten met 0groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Beste recensies

Opvallend veel contractanten kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en transparantie is wenselijk. Daarvoor neem je als uitganspunt het klantcijfer en nieuwe comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Westervelde.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Analyseer daarom de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Westervelde is onmiddellijk door het internet. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn doorgaans betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen toenemen als je een boel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van het privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Harderwijk afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: ondernemers zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Westervelde? Doe dit door een belang te nemen in milieuvriendelijke installaties zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Westervelde vergelijken A la minute een gas & licht abonnement aanvragen & afsluiten