Gas en licht vergelijken Westdorp Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in jouw energierekening. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te checken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Snel gas en licht leveranciers in Westdorp vergelijken? Voer je adres + verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van onze tool kun jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Naderhand detecteer je binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.



Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Westdorp [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest cruciale aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in een totaal abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Borger-Odoorn (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Westdorp kan gemakkelijk bij één leverancier. Met behulp van deze website achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de stappen hieronder (of check contract afsluiten bij E.ON).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, wind, co2 gecompenseerd, zon, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Westdorp.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Greenchoice, Essent, Eneco, NLE, Vattenfall of Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie? In de volgende lijst ontdek je onze veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen wel per woning. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €110 – €230. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Westdorp vegelijken. Via de volgende tabel vind je aannemelijke energiekosten voor diverse klasse woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Westdorp. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema zie je het geschatte energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €120,75 €132,25 €140,5
Tussenwoning €107,25 €141,5 €155 €164,5
Hoekwoning €129,5 €149,5 €168,5 €177,75
2 onder 1 kap €145,5 €167,75 €184,25 €193
Bungalow €179,25 €198,75 €215,25 €222,5
Doorsnee €121,25 €146,75 €161 €171

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel komt dit door de netbeheerder (denk aan Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Gebruikelijk is zo’n storing binnen een paar minuten opgelost. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Westdorp? Of je nu klant bent bij Energiedirect.nl en Vandebron: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder vind jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “een efficiënte douchekop kopen ” en “Zo min mogelijk halogeenverlichting gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Remeha, AWB, Intergas of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij eenvoudig door gebruik van onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik is er keuzen uit diverse “groene” systemen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtenet, biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Nederland zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Numansdorp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval eenvoudig de scherpste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ziet moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan als bron “duurzame energie”. Of willen jullie gas licht contracten op basis van onder andere groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL.

Hoogste klantervaring

Meer en meer huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het klantcijfer en recentelijke meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Westdorp.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Bekijk om die reden de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Westdorp kan eenvoudig via internet. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn regelmatig voordeliger dan de particuliere tarieven. De korting kan groter worden zodra je een boel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een deel van het privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Halle afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Westdorp? Dat kan door te investeren in milieuvriendelijke oplossingen als zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Westdorp vergelijken Vandaag nog een stroom en gas contract aanvragen + afsluiten