Gas en licht vergelijken Numansdorp Nu leveranciers vergelijken en bespaar €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het verstookte gas drukt zwaar op jouw energiekosten. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. À la minute gas en licht leveranciers in Numansdorp vergelijken? Geef je woongegevens & energieverbruik in. Door middel van onze tool kan jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend detecteer je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Numansdorp [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest fundamentele voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Cromstrijen (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Numansdorp doe je wel bij één maatschappij. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl bekijk jij het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over actie van Endinet Groep).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Numansdorp.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Essent, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Greenchoice of Oxxio, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie? In de volgende lijst tref je een aantal scherpe pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen behoorlijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €80 en €160. Probleemloos jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Numansdorp vegelijken. Via de volgende tabel tref jij aannemelijke energiekosten voor populaire klasse woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Numansdorp. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna detecteer je het doorsnee- energieverbruik in de regio Cromstrijen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101 €123,25 €133 €141,25
Tussenwoning €108 €141 €153,25 €163,25
Hoekwoning €130 €149,25 €166,75 €177,75
2 onder 1 kap €144,25 €168,75 €182,5 €194,25
Bungalow €179,25 €200,5 €213,75 €223,25
Doorsnee €124 €146 €159 €168,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (als. Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Numansdorp? Of je nu stroom afneemt bij Essent en Vattenfall: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina zie je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. O.a. “de oven efficiënt gebruiken ” en “Stel je vriezer niet te koud af.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Atag, Remeha of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je onmiddellijk door middel van onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag vind je aantrekkelijke duurzame producten waarbij je goedkoop uit bent. Zoals zonneboiler, infraroodpanelen, warmtenet, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In ons land heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroom maatschappij moet ik kiezen? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Goor vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan probleemloos de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij vindt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Zuid-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer daarvoor de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten met 0windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende waardering

Sommige consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Om dit te weten te komen check je het klantcijfer en actuele recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Numansdorp.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer hierom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Numansdorp kan ogenblikkelijk door het internet. Er is een heel scala aan B2B contracten. De energietarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn vaak voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan groter worden op het moment dat je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Zurich afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Numansdorp? Dat kan door te kiezen voor “groene” systemen zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Numansdorp vergelijken A la minute een gas & stroom contract aanvragen en afsluiten