Gas en licht vergelijken West-Terschelling Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt de energiekosten. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in West-Terschelling vergelijken? Vul jouw locatie en verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij de gaslicht-vergelijker kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in West-Terschelling [Update maart 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest fundamentele aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Terschelling (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in West-Terschelling is gewoon mogelijk bij één aanbieder. D.m.v. de energievergelijker achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over contract afsluiten bij Clean Energy).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, groen uit NL, grijs, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in West-Terschelling.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is voldoende bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Wil jij graag bij Essent, Vattenfall, Greenchoice, NLE, Pure Energie of ENGIE, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers? Hieronder zie je actuele vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren flink per woning. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €115 en €205. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dit kan middels onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen West-Terschelling vegelijken. Hieronder detecteer je de nominale tarieven voor diverse woningtypes en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in West-Terschelling. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Terschelling.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €123 €130,75 €143,5
Tussenwoning €106,5 €139 €154,25 €165,25
Hoekwoning €132,25 €150,5 €166,25 €176,5
2 onder 1 kap €144,75 €169,5 €184,5 €191,75
Vrijstaand €179,25 €199,5 €213,5 €223,25
Doorsnee €122,25 €145,75 €159,75 €168,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Normaliter is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in West-Terschelling? Het maakt niet uit of je zit bij Essent of HVC: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder zie je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “niet alle radiatoren open zetten ” en “Je eten in de koelkast laten ontdooien.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Remeha, Nefit, AWB of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij à la minute op basis van onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Op het ogenblik kan je profiteren van diverse verantwoorde systemen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Nuenen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan probleemloos de gunstigste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij detecteert meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Friesland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan zeker de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten op basis van 0groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Hoogste waardering

Een deel van de consumenten hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Daarvoor kijk je naar het eindcijfer en recentelijke recensies van andere consumenten voor energiebedrijven West-Terschelling.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Inspecteer dus jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende advies betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in West-Terschelling gaat simpelweg door het internet. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De prijzen worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn vaak goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan toenemen in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van je privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Haler afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers maken de keuze voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in West-Terschelling gebeurt ook door een belang te nemen in “groene” systemen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten West-Terschelling vergelijken Zonder moeite een gas & stroom contract aanvragen en afsluiten