Gas en licht vergelijken Well Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas heeft veel invloed op jouw energierekening. Hierom is het goed om te zien welke energieleverancier het goedkoopste is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Well vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verwachte gas-licht verbruik in. Via de vergelijker kun je meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Well [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest vitale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van een totaal abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier actief in de buurt van Maasdriel (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Well doe je wel bij één aanbieder. Dankzij deze website bekijk jij de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek besparen bij Vrijopnaam).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Gelderland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Well.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water regel je via MijnAansluiting. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is afdoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Greenchoice, Essent, NLE, Vattenfall, Eneco of ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent? Hieronder achterhaal je actuele veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen flink per woning. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €105 en €210. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van de vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Well vegelijken. In het schema hieronder bekijk je de gemiddelde energiekosten voor veel voorkomende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Well. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna bekijk je het verwachte energieverbruik in de regio Maasdriel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €120,25 €131,75 €141,75
Tussenwoning €108,25 €140,5 €153 €163,5
Hoekwoning €132,5 €150 €167,5 €178
2 onder 1 kap €145,5 €169 €183,25 €191,5
Bungalow €176,5 €199,25 €212,5 €221,5
Standaard €123 €146 €160,5 €169,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Doorgaans zijn stroomproblemen heel erg snel gefixt. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Well? Of je nu klant bent bij Budget Energie en/of Qwint: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten beperken is te doen op diverse manieren. Op deze website vind jij tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Let bij het energieverbruik als je een (nieuwe) wasmachine koopt.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Remeha, Nefit of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Kies voor een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij direct door gebruik te maken van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Op dit moment vind je interessante milieuvriendelijke systemen die op lage kosten draaien. Neem nou pelletkachel, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Nederland zien we steeds meer aanbieders van stroom en gas. Welk stroombedrijf past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Noorden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan ogenblikkelijk de betaalbaarste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ziet direct de goedkoopste aanbieder (die levert in Gelderland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van 0groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste waardering

Steeds meer Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Hiervoor neem je als uitganspunt het cijfer en nieuwe meningen van klanten voor energiebedrijven Well.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer eerst de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Well werkt vandaag nog via internet. Er is een heel scala aan B2B contracten. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn altijd voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan hoger worden zodra je meer gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van eigen privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Haaksbergen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer zakelijke klanten willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Well kan natuurlijk door te investeren in milieuvriendelijke systemen zoals infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Zo draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Well vergelijken Snel online een gas & licht abonnement afsluiten en aanvragen