Gas en licht vergelijken Waterhuizen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op de energienota. Hierom is het verstandig om te achterhalen welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Waterhuizen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruiksgegevens in. Dankzij de vergelijker kan je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Waterhuizen [Update maart 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest cruciale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet door middel van één verzamel contract. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Hoogezand-Sappemeer (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Waterhuizen doe je wel bij één partij. Dankzij gaslichtafsluiten.nl detecteer je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over besparen bij Innova Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, co2 gecompenseerd, groen, grijs, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Waterhuizen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit voldoet bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ben je al bekend met Essent, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, NLE of Qurrent, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers? Hierna achterhaal je diverse veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen nogal per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €110 – €230. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Waterhuizen vegelijken. In de tabel detecteer je mogelijke tarieven voor veel voorkomende klasse woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Waterhuizen. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand zie je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Hoogezand-Sappemeer.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €121,25 €131,75 €141,5
Tussenwoning €108,75 €139,25 €153 €165,5
Hoekwoning €131 €150,5 €166,25 €176,75
2 onder 1 kap €145,5 €170 €183 €193,75
Vrijstaand €176,75 €198 €212,5 €222,25
Doorsnee €124,5 €146 €160,5 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Normaal is zo’n storing in no-time verholpen. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Waterhuizen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energieflex en Leon Zeewolde: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder achterhaal je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Onder andere “korter douchen ” en “Je eten in de koelkast laten ontdooien.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Nefit, AWB of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij à la minute via onze specialisten.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Op dit moment vind je aantrekkelijke groene installaties die veel minder stroom gebruiken. Bijv. infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

Tegenwoordig vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Vind alles uit over energiepakket Nijverdal vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan nu de scherpste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij treft moeiteloos de goedkoopste leverancier (werkzaam in Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten met bronnen als CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL.

Hoogste waardering

Meer en meer mensen willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om hier achter te komen lees je het eindcijfer en recentelijke recensies van klanten voor energiebedrijven Waterhuizen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Analyseer hierom de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Waterhuizen werkt vlug door het internet. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De kosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn regelmatig goedkoperdan de particuliere tarieven. Het voordeel kan flink oplopen zodra je meer gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een stukje van het privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Groningen afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Waterhuizen is ook mogelijk door te investeren in groene installaties zoals bijv. zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Waterhuizen vergelijken Eenvoudig een licht en gas abonnement aanvragen en afsluiten