Gas en licht vergelijken Wateren Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gas zie je terug in de energienota. Vandaar is het verstandig om te achterhalen welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Wateren vergelijken? Voer je adres & energieverbruik in. Dankzij deze website kan je als consument simpelweg de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wateren [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in één verzamel contract. Water neem je af bij het waterbedrijf werkzaam rondom Westerveld (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Wateren kan gelukkig wel bij één organisatie. Op basis van de gaslicht-vergelijker tref je het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Gebruik de stappen hieronder (of check besparen bij Huismerk Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, co2 gecompenseerd, grijs, wind, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Wateren.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket voldoet bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Essent, NLE, Eneco, Vattenfall, Pure Energie of Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie? Hieronder achterhaal je actuele top energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen nogal per gezin. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €105 – €215. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Wateren vegelijken. In onderstaand schema tref je de gemiddelde energiekosten voor veel voorkomende type huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Wateren. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder zie je het verwachte energieverbruik in de regio Westerveld.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €122,25 €131,25 €141,75
Tussenwoning €108,25 €139 €154,5 €163,25
Hoekwoning €132 €150,25 €169,5 €179,25
2 onder 1 kap €144,5 €169,25 €181,75 €192,25
Landhuis €177,25 €197,5 €214,25 €221,25
Doorsnee €122,5 €144,5 €158,75 €169,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Enduris). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. Normaliter is zo’n storing heel erg snel verholpen. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Wateren? Of je nu stroom afneemt bij Huismerk Energie en NLE: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand achterhaal jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Bijv. “het gebruik van lichtdimmers ” en “Korter douchen.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Intergas, Nefit, Atag of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Bestel kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Deze vind je probleemloos door middel van onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage kan je profiteren van diverse duurzame producten die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In ons land zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energie-aanbieder is het beste? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Nijlande vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan direct de betaalbaarste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ontdekt vandaag nog de goedkoopste aanbieder (die levert in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten met bronnen zoals groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Goede reviews

Meer en meer huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en heldere communicatie zijn belangrijk. Daarvoor kijk je naar de totale beoordeling en de laatste beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Wateren.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Inspecteer als eerste de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wateren gaat probleemloos via internet. We zien steeds meer B2B contracten. De prijzen zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn regelmatig lager dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan groter worden in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van je privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Groet afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven hebben interesse in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Wateren kan natuurlijk door een belang te nemen in groene installaties zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Zodoende draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Wateren vergelijken Probleemloos een gas & elektra abonnement aanvragen & afsluiten